Ange ditt sökord

Annons:

Ryggsmärta

Att leva med smärta: “En stor sorg att inte orka vara den man vill”
24 februari, 2020 Rörelseapparaten

Att leva med smärta: “En stor sorg att inte orka vara den man vill”

Att alltid ha ont begränsar Kent Revedals liv långt mer än rullstolen gör. I en tuff situation har Kent valt att, även om det funnits mörka stunder, inte bli ett offer för den ständiga smärtan. Istället har han hittat sätt att öka sin livsglädje och även hjälpa andra i samma situation. Samtidigt är han kritisk mot svårigheterna att komma till en smärtmottagning.

Annons:
Allt om artros

Allt om artros

Artros är en sjukdom som bryter ned en eller flera leders brosk och kan förekomma i samtliga kroppens leder där det finns brosk. Sjukdomen drabbar inte bara äldre utan kan även drabba dig som tränar väldigt intensivt eller har ett tungt fysiskt arbete.

Annons:
Ryggsmärta kan vara svårupptäckt inflammationssjukdom
24 maj, 2023 Rörelseapparaten

Ryggsmärta kan vara svårupptäckt inflammationssjukdom

Ont i ryggen, ofta i ryggslutet, och så stark smärta att det är svårt att sova kan vara verkligheten för den som drabbas av den inflammatoriska ryggsjukdomen ankyloserande spondylit (AS). Att få en tidig diagnos är viktigt för valet av läkemedelsbehandling och för att undvika framtida besvär.

Annons:
Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: