Ange ditt sökord

Under november kommer en utvald bukett kunna köpas direkt via Interfloras hemsida till förmån för kampanjen. Foto: Shutterstock

Under november kommer en utvald bukett kunna köpas direkt via Interfloras hemsida till förmån för kampanjen. Foto: Shutterstock

Säg det med blommor och stöd kampen mot cancer!

Köp en bukett blommor och stöd kampen mot prostatacancer.

Annons:

Det är Interflora som startat en kampanj i samarbete med Prostatacancerförbundet. Kampanjen pågår november ut.

Något fint för en god sak

Under november kommer den utvalda buketten “Interflorakampen” och chokladasken Nötmix, som finns i fyra olika färger, kunna köpas direkt via Interfloras hemsida till förmån för kampanjen. För varje såld bukett och chokladask går 30 kronor respektive 10 kronor oavkortat till Prostatacancerförbundets arbete mot sjukdomen. 

–  Vi på Prostatacancerförbundet tycker detta är en helt lysande kampanj och uppmanar alla att vara med i kampen, antingen med blommor och choklad eller med en snygg bild med Interfloras blomstermustasch! säger Emma Magnusson, kommunikatör på Prostatacancerförbundet. 

Prostatacancerförbundet är en riksorganisation med 26 patientföreningar som erbjuder stöd till personer som blivit drabbade av prostatacancer och deras anhöriga och verkar för att öka kunskapen om sjukdomen, för bättre vård och mer resurser till forskningen. 

#Interflorakampen syns även på Facebook och Instagram

Man kommer också uppmärksamma kampanjen på Facebook och Instagram. För att vara med i Interflorakampen på Facebook och Instagram behöver du i stort sett en sax, ett konto på Instagram eller Facebook och att du tar en selfie på dig själv med den blomstrande mustaschen från Interfloras hemsida.

För varje sådan mustaschebeklädd selfie som är märkt #interflorakampen skänker Interflora 20 kronor direkt till Prostatacancerförbundets fond för prostatacancer.

90 000 män

I dag lever omkring 90 000 män i Sverige med prostatacancer och varje dag får ytterligare 26 män samma diagnos. Därför beslöt sig Interflora att starta Interflorakampanjen ihop med Prostatacancerförbundet. Tanken är att kampanjen ska samla in pengar till mer forskning. 

–  Våra kunder uppskattar att kunna göra två goda gärningar vid samma tillfälle – att göra någon glad med en bukett vackra blommor eller en chokladask samtidigt som de stöttar en viktig verksamhet. Vi känner oss verkligen stolta över vårt samarbete med Prostatacancerförbundet, då vi tillsammans tar upp kampen mot en av Sveriges mest förekommande cancerformer, säger Martin Smeding, Online/eCommerce Manager på Interflora i ett uttalande.

Annons:

Källor:

Interflora.se

Den här artikeln handlar om:

Läs även

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: