Ange ditt sökord

Fluffig och söt smoothie – med rönnbär!

Fluffig och söt smoothie – med rönnbär!

Nu är det perfekt årstid att ta vara på de nyttiga rönnbären och vad passar bättre än att göra en riktig god och färgglad smoothie som innehåller bland annat just rönnbär.

Annons:

Rönnbär innehåller mycket antioxidanter och just september – oktober är en bra årstid att plocka dessa härligt röda bär och använda i till exempel den här smoothien. Receptet kommer från Evelina Göransson som driver den mysiga bloggen Evelinas Ekologisk på www.evelinasekologiska.se

Ingredienser

  • Vitt vanilj-te
  • Banan
  • Avokado
  • Frysta hallon
  • Rivet citronskap
  • Torkade rönnbär

Gör såhär

“Till den här smoothien hade jag en bas på vitt vanilj-Te som fått svalna. Sedan mixade jag ned banan, lite avokado och frysta hallon. Toppade det hela med lite rivet skal från en citron och några torkade Rönnbär.

Det vita teet med vaniljsmak har en rund och söt smak. Banan och avokado ger en god krämighet. Hallon och citronskal ger en frisk och syrlig smak. Rönnbären som jag plockade och torkade i höstas bryter av fint med sin goda besk-syrliga smak. Här har vi en smoothie som stärker kroppen med massor av antioxidanter, vitaminer, Mineraler och bra fettsyror. Bara att se på färgerna piggar upp vilken grå dag som helst! ♥”

Annons:

Källor:

Evelinas ekologiska

Den här artikeln handlar om:

Läs även

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: