Ange ditt sökord

Anmäl dig till Rosa Bandet-loppet och samla in pengar till cancerforskningen! Foto: Shutterstock

Anmäl dig till Rosa Bandet-loppet och samla in pengar till cancerforskningen! Foto: Shutterstock

Spring Rosa Bandet-loppet!

Om bara några dagar börjar löpare över hela Sverige att springa Rosa Bandet-loppet. I år springer inte alla uppför Lidingöloppsbanans alla backar utan istället springer vi tillsammans genom Sverige. Hänger du med?

Annons:

Vi vet att det är viktigt att röra på oss för att vi ska må bra, men nu kan du springa för ett högre syfte. Genom att springa Rosa Bandet-loppet 2020 på din hemmaplan eller på Lidingö så bidrar du till den viktiga cancerforskningen och du får träningen på köpet. Spring eller promenera med en kollega, syster, bror, pappa eller kusin. Alla kan vara med och sprida det rosa temat och samtidigt samla in pengar till svensk cancerforskning.

Så fungerar Rosa Bandet- loppet 2020:

  • Delta på din hemmaplan @Hemma eller på den ordinarie bansträckningen @Lidingö.
  • Välj mellan att springa, lufsa eller gå 4 km eller 10 km.
  • Delta på valfri dag under perioden 19/9-18/10.
  • Alla från 11 år kan delta.

Klicka här för att anmäla dig.

Genom att springa skänker du 100 kr till svensk cancerforskning. Den rosa T-shirten köper man vid anmälan och har du möjlighet att bära någon annan rosa accessoar är det toppen. Har du anmält dig men inte köpt T-shirten, mejla till [email protected]

Lycka till!

Läs även

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: