Ange ditt sökord

Nytt på Doktorn: Nu kan du leta upp dina symtom hos oss

Nytt på Doktorn: Nu kan du leta upp dina symtom hos oss

Nu kan du leta upp dina symtom hos oss och samtidigt enkelt navigera dig till ett stort antal olika sjukdomar för att lära dig mer. Nya förändringar som gör ditt besök på vår hemsida ännu bättre.

Annons:

Symtomguiden är bara en av många nyheter som vi är stolta över att presentera i samband med att vi har gjort en ordentlig uppdatering av navigeringen på hemsidan. Har du några synpunkter på innehåll och navigering, ris som ros, eller har du upptäckt att något inte fungerar som det ska är du varmt välkommen att mejla oss. Skicka ett mejl till [email protected] eller gå in på vår Facebooksida och kontakta oss där. 

Förbättrad navigation

Hela menyraden överst på vår hemsida har genomgått en förbättring. Den baseras nu på något som kallas för dropmeny. När du pekar på någon av menyknapparna fälls en ny meny ner med fler alternativ. 

Det gör att vi enkelt kan ge dig fler navigeringsmöjlighter på vår hemsida men utan att det ser rörigt ut. Du väljer själv vilket område du är intresserad av och kan upptäcka vad som finns under respektive område. 

Nyheter

Under ”Nyheter” hittar du först rubriken ”Senaste nyheterna”.  

Om du klickar på det alternativet kommer du direkt till alla våra artiklar i kronologisk ordning. Den senaste överst. Där samlar vi all spännande läsning som vi dagligen skriver inom områdena medicin, hälsa och välbefinnande. 

Under nyheter finns även alternativet ”Boka gratis nyhetsbrev”. För dig som varje vecka vill få ett axplock av de allra senaste och mest aktuella nyheterna inom våra kärnområden är det perfekt att prenumerera på nyhetsbrevet. Brevet skickas ut vanligtvis i början på varje vecka och kommer ut en gång per vecka. I nyhetsbrevet finns också ett exklusivt korsord som endast prenumeranter på nyhetsbrevet har tillgång till. 

Sjukdomar A-Ö

Under Sjukdomar A-Ö finns flera alternativ relaterat till olika sjukdomsområden. 

Du kan du välja alternativet “Sjukdomar A-Ö” och hitta hundratals olika sjukdomar att lära dig mer om. Du kan välja att scrolla och hitta den sjukdom du är intresserad av, klicka på en bokstav så kommer du direkt till sjukdomar som börjar på den bokstaven eller söka i den långa listan. Lär dig mer om sjukdomen generellt, läs om symtom och få viktig kunskap och information om behandling och även egenvård.

Finns inte sjukdomen som du är intresserad av? Kontakta oss på [email protected] eller på vår Facebooksida så kan vi se över om den bör läggas till. 

Om du väljer alternativet ”Symtomguiden” kommer du till en mycket lång lista på olika symtom. Leta upp just ditt symtom, klicka och kom till en artikel som kan passa just dig.

Under den här menyn finns även våra populära filmer som ligger under menyval ”Webb-TV”.

Fråga doktorn

En av våra allra äldsta tjänster är ”Fråga Doktorn”.

Klicka på menyvalet ”Ställ fråga” och ställ en fråga till våra experter inom olika områden.

Klickar du istället på ”Fråga Försäkringskassan” kommer du direkt till Försäkringskassans specialsida där du kan ställa frågor om sjukförsäkring. Anonymt om du vill – och frågorna besvaras inom 24 timmar. Här kan du även läsa andras frågor till Försäkringskassan och vilka svar de har fått från handläggarna.

Vill du se alla frågor och svar som har kommit in till Fråga Doktorn väljer du ”Läs alla frågor”, sannolikheten att du hittar en fråga som är snarlik din egen är stor och du kan välja att sortera in frågorna efter område, till exempel mage och tarm eller kvinnans hälsa.

Hudbilder

Här länkas du vidare till vår systersajt Huden.se med ett mycket omfattande kunskapsmaterial inom hudsjukdomar.

Första valet i den här menyn är ”Se hudbilder”. Här kan du se bilder på ett stort antal hudåkommor. Känner du igen just ditt hudproblem? 

Alternativ nummer två är ”Hudsjukdomar A-Ö”. Till vänster på sidan hittar du ”Områden” och där kan du i alfabetisk ordning hitta en stor mängd olika hudsjukdomar att lära dig mer om. Precis som på Doktorn.com finns rubriker som orsak, symtom, behandling och i många fall även egenvård.

Blogg

Under blogg kan du hoppa direkt till vår populära blogg där du hittar inspirerande läsning för kropp och själ.

Med snygga bilder, enkelt gränssnitt och intressanta texter är bloggen alltid en fröjd för alla intresserade. 

I den här menyn hittar du även ett val att gå direkt till vår konsumentpanel ”Hälsopanelen” där du kan anmäla dig för att testa produkter inom hälsa och skönhet alldeles gratis. Gå in där för att se de senaste och mest aktuella kampanjerna och läs om kampanjer som är avslutade och vilka betyg konsumenterna har delat med sig av.

Nyhetsbrev

En direktlänk till nyhetsbrevet!

Vi ska bli bäst

Det övergripande målet för oss på Doktorn.com är att ständigt sträva mot att bli bäst. Bäst blir vi genom att ödmjukt våga förnya och förbättra det vi gör. De nya navigeringsmöjligheterna där du inte bara hittar direkt till din sjukdom utan även kan navigera utifrån symtom gör besöket på Doktorn.com ännu mera givande för dig som läsare.  Att vara bäst handlar för oss om att vara lyhörd, innovativ och förnyande i ett ständigt flöde.

Vi tar tacksamt emot tips och tankar på e-postadressen [email protected] och på vår Facebooksida. Hoppas du uppskattar den senaste uppdateringen av Doktorn.com! 

Tips! Om du klickar på det lilla huset längst till vänster i huvudmenyn så kommer du alltid tillbaka till startsidan www.doktorn.com

Fakta Doktorn.com

Doktorn.com drivs av Erlandsson & Bloom AB som även ger ut Tidningen Doktorn samt producerar och distribuerar broschyrer till vårdmottagningar. Systerbolaget Nordisk Väntrums-TV ger vård och tandvård möjlighet att med digitala skärmar visa information och samtidigt sända nyheter, väder och inspiration i den egna kanalen. Hälsopanelen.se är även det en del av Erlandsson & Bloom AB, där genomförs konsumentpaneler inom hälsa och skönhet. För mer information kontakta [email protected] 

Doktorn.com har i snitt 370 000 besökare i månaden (okt 2014). Under den senare delen av 2011 genomgick hela siden en ansiktslyftning samtidigt som man flyttade till en ny och mer effektiv plattform. Sajten är idag en av Sveriges mest välbesökta hemsidor när det kommer till kombinationen medicin, hälsa och välbefinnande. Doktorn.com samarbetar inte bara med individuella läkare som Anders Hallén (hudläkare) och Anders Halvarsson (allmänmedicin) utan även med myndigheter och organisationer som Försäkringskassan, Läkemedelsverket och Noaks Ark (Skåne). 

Läs även

Annons:
Annons:
Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: