Ange ditt sökord

Visa ditt stöd med en rosa produkt

Visa ditt stöd med en rosa produkt

Nu i oktober månad kommer ni att se rosa produkter nästan överallt. Cancerfondens sponsorer i Rosa Bandet-kampanjen drar igång. 

Annons:

Det är för tionde året i rad som Cancerfonden kör Rosa Bandet-kampanjen. Sponsorer tar fram rosa produkter som säljs till privatpersoner och företag och försäljningen bidrar årligen med miljontals kronor.

Stöd kampen mot bröstcancer

Under dessa år har Cancerfonden med Rosa Bandet-kampanjen bidragit med över 354 miljoner kronor till cancerforskningen. Pengar som går till kampen för de kvinnor som drabbas av bröstcancer. En sjukdom som 20 kvinnor i Sverige får – varje dag.

I år finns det mer än hundra olika rosa produkter att välja mellan. Allt ifrån en rosa variant på Försvarets hudsalva (Apoteket), rosa bogserlina (Mekonomen), till kläder (Lindex), och matvaror (ICA) och inte minst det rosa bandet. 

Läs mer om bröstcancer
Annons:

Den här artikeln handlar om:

Läs även

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Glöm inte att bekräfta din prenumeration i din inkorg. Den kan ha hamnat i din skräppost.

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Genom åren har experterna besvarat över 8 000 frågor, så chansen är stor att du hittar redan besvarade frågor inom det du undrar över.

Välkommen till Doktorn!

Annons: