Ange ditt sökord

Dyson Pure Hot+Cool Link är en kombinerad luftrenare och värmefläkt som renar, svalkar och värmer luften.  Foto: Shutterstock

Dyson Pure Hot+Cool Link är en kombinerad luftrenare och värmefläkt som renar, svalkar och värmer luften. Foto: Shutterstock

Redaktionen testar: Dyson Pure Hot+Cool Link

Ren luft som både värmer och svalkar. Det möjliggörs tack vare den intelligenta luftrenaren Dyson Pure Hot+Cool Link – och så här tyckte Redaktionen.  

Annons:

Vår marknadskoordinator och skribent Moa Järefäll fick testa Dyson Pure Hot+Cool Link under några veckor. Som pollenallergiker och känslig mot dofter av olika slag har hon länge funderat på att investera i en luftrenare, därför tyckte hon det var särskilt spännande att få testa Dyson. 

Det här är Dyson Pure Hot+Cool Link

Dyson Pure Hot+Cool Link är en kombinerad luftrenare och värmefläkt som renar, svalkar och värmer luften. Den renar automatiskt de föroreningar som upptäcks i hemmet, samtidigt som du kan följa luftkvaliteten live via Dyson Link-appen.

Den håller rumstemperaturen jämn efter önskemål och skapar ett kraftfullt flöde av renad luft, som kyler under sommaren och värmer under vintern.

Moa tycker att…

Dyson Pure Hot+Cool Link var enkel att använda, men funktionerna är många så man behöver läsa igenom manualen för att få ut mesta möjliga. Den fungerade väldigt bra för att reglera inomhusklimatet, bara att ställa in önskad temperatur så reglerar den därefter. Någon skillnad i renare luft märktes dock inte av så mycket. Smidigt med app där man bland annat kan välja temperatur och se rådande luftkvaliteten och fuktighet. 

Designen är futuristiskt, vilket kan vara både plus och minus beroende på ens inredningsstil. En rolig detalj är att fjärrkontrollen sitter fast på toppen med hjälp av magnetism.

Plus och minus med Dyson

+ Smart med luftrenare och värmefläkt i ett.

+ Smidigt att den går att styra på distans via app (iOS och Android).

+ Tystgående.

+ Man kan schemalägga när man vill att den ska gå igång och stängas av. 

+ Den moderna designen.

– Dyr

– Kände ingen direkt skillnad vad gäller renare luft

– Den moderna designen.

Annons:

Den här artikeln handlar om:

Läs även

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: