Ange ditt sökord

Ny produkt utan tillsatser vid allergi och torr hud

Ny produkt utan tillsatser vid allergi och torr hud

Sterisol Sensitive System är en ny allergiförebyggande hår- och hudvårdsserie utan konserveringsmedel och utan parfym som dessutom rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet. Inte heller färgämnen förekommer i serien.

Annons:

Personer med torr eller känslig hud behöver dagligen vårda sin hud för att stärka sin hudbarriär och därmed minska risken för hudirritationer, klåda, eksem och kontaktallergi.

Eftersom konserveringsmedel och parfymer tillhör de vanligaste orsakerna till kontaktallergi, känns det bra för oss på familjeapoteket.se att vara bland de första i Sverige att erbjuda Sterisols unika produkter, säger Susanne Söderberg, VD på familjeapoteket.se.

Serien består av 7 produkter för hår- och hudvård och är särskilt anpassad för personer som av olika skäl har torr eller känslig hud. Men, serien passar också alla som helt enkelt söker en modern och medveten hudvård. Några andra begrepp som kännetecknar serien är: allergiförebyggande skonsamhet, bra kosmetik, behaglig efterkänsla. Serien är dermatologiskt testad på en panel med endast personer med känslig hud. Testet har genomförts av ett globalt erkänt laboratorium som heter ProDerm.

Sterisol säljs på www.familjeapoteket.se och mer information om testresultat finns på www.sterisol.se

Sterisol har en unik produktionsmetod och en patenterad pumpflaska som gör det möjligt att erbjuda produkter helt utan konserveringsmedel. Den luft- och bakterietäta förpackningen skyddar produkten från både bakterietillväxt och skadlig oxidation. En ventil återsluter förpackningen efter varje användning vilket gör att diskussionen om förkortad hållbarhet p.g.a. att förpackningen har öppnats inte är aktuell.

Annons:

Den här artikeln handlar om:

Läs även

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Glöm inte att bekräfta din prenumeration i din inkorg. Den kan ha hamnat i din skräppost.

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Genom åren har experterna besvarat över 8 000 frågor, så chansen är stor att du hittar redan besvarade frågor inom det du undrar över.

Välkommen till Doktorn!

Annons: