Ange ditt sökord

Annons:

Lungcancer

Nytt blodprovstest underlättar för cancerpatienter
19 maj, 2021 Cancer

Nytt blodprovstest underlättar för cancerpatienter

Det nya blodtestet kan analysera över 300 cancerrelaterade gener och ge läkaren vägledning i val av behandling. Detta gör det möjligt att sätta in rätt behandling snabbare – och kan även vara ett skonsammare alternativ för patienterna.

Leine fick lungcancer trots att hon aldrig rökt
11 november, 2020 Cancer

Leine fick lungcancer trots att hon aldrig rökt

Lungcancer är den cancersjukdom som har lägst andel av tidigt upptäckt cancer, visar den senaste sammanställningen från Vårdanalys. 55 procent av patienterna är redan i ett stadium där lungcancern är obotbar när de får sin diagnos.

Annons:
Annons:
Allt om myelom
31 januari, 2014 Barn & Graviditet

Allt om myelom

Myelom är den näst vanligaste blodcancerformen och är en cancersjukdom som uppstår i din benmärg. Trots att sjukdomen är kronisk finns det i dag insatser som kan hjälpa de allra flesta att bli bättre och uppnå en god livskvalitet.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: