Läkemedelsupplysningen

Läkemedelsupplysningen

Fråga om läkemedel här »

Läkemedel är något som alla människor förr eller senare i någon form och i något sammanhang möter. Många gånger gäller det inte bara ett läkemedel, utan flera. Ibland kan allt verka solklart från början när det gäller läkemedelsbehandling men det händer att man får funderingar på hur läkemedel fungerar och ska handhas. 

Därför kan du ställa frågor till Läkemedelsupplysningen. Här besvaras inte frågor som specifikt rör din ordination, då bör du fråga din läkare direkt. Den här frågelådan gäller främst allmänna frågor om läkemedel och du kan se exempel på vilka frågor du kan ställa om du klickan på länken nedan "Frågor och svar kring läkemedel".

Frågor och svar om läkemedel här »

Frågorna besvaras av apotekare Erik Stridh och personalen på Läkemedelsupplysningen som drivs av läkemedelsverket. Privatpersoner kan även ringa 0771-46 70 10 under vardagar 8-20. Mer information: www.lakemedelsverket.se/LMU Obs! Om du har fråga kring biverkning av läkemedel eller naturläkemedel så rekommenderar vi dig att rapportera det direkt till Läkemedelsverket här!

 

Veckans fråga

Hur nöjd är du med din lön eller pension just nu?

Nyhetsbrev

E-postadress