Ange ditt sökord

Allt för hälsan går parallellt med Acadermia och Fitnessfestivalen som tillsammans bilder Fit for Life WKN. Foto: Shutterstock

Allt för hälsan går parallellt med Acadermia och Fitnessfestivalen som tillsammans bilder Fit for Life WKN. Foto: Shutterstock

Träning, kost och livsstil i fokus på årets Allt för Hälsan

Idag går årets upplaga av hälso- och livsstilsmässan Allt för Hälsan av stapeln på Stockholmsmässan i Älvsjö. Mässan pågår sedan under hela helgen med ett fullspäckat program.

Annons:

Mässan går tillsammans med Fitnessfestivalen och Acadermia och bjuder på tre dagar späckade med aktiviteter inom träning, hälsa och skönhet.

Satsar extra på träningsaktiviteter

I år satsar Allt för Hälsan extra mycket på träningsaktiviteter i det nystartade Aktivitetslabbet där alla ska kunna prova på att träna oavsett om man är en familj, ett par eller vill träna ensam. Besökarna får träna med välkända träningsprofiler som bland andra Paolo Roberto och Sofia ”PT-Fia”Sjöström Ståhl.

Familjer kan prova-på-träna tillsammans med Terese Alvén. För de som vill träna tillsammans finns parträning tillsammans med Daniel Flefil (Gladiatorerna) och Malin Jansson eller prova på 3D funktionell träning med Matthew Griffiths.

Författarsamtal och liveinspelningar av kända poddar

På scenen Pratbubblan på mässan blir det författarintervjuer och liveinspelningar av kända poddar. Några av gästerna som kommer och pratar böcker är Anders Hansen (boken Hjärnstark) Carolina Klüft (boken Livet är en sjukamp), Sanna Bråding (med sin självbiografi För mycket av allt) samt livsstilsforskaren Mai-Lis Hellenius och professor Carl-Johan Sundberg från Karolinska Institutet.

Vid sidan om alla boksamtal kommer flera podcastinspelningar att ske från scenen. Bland annat kommer Träningspodden med Lovisa Lofsan Sandström, Cancerpodden med Anna Benson och Pamela Andersson Alselind samt Ångestpodden att sända live under helgen.

Helt område för yoga, kost och mat

På Yogascenen är det föreläsningar inom yoga, meditation, stresshantering och andning och i den öppna Yogastudion kan besökarna prova på yoga i alla dess former.

Energiscenen är plattformen där det kommer att pratas det mat, kost, inspiratio. Där bjuds det även på både provsmakningar och de senaste koströnen från några av branschens stora profiler som Fredrik Paulún, Ulrika Davidsson, Jonas Lundgren och Kristina Andersson.

Fakta Allt för Hälsan

Mässan går parallellt med Acadermia och Fitnessfestivalen som tillsammans bilder Fit for Life WKND och som pågår 25-27 november på Stockholmsmässan.

Annons:

Den här artikeln handlar om:

Läs även

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: