Ange ditt sökord

De lustfyllda uppdragen skickas via Facebook Messenger och kommer enbart att synas i din privata inkorg där.  Foto: Shutterstock

De lustfyllda uppdragen skickas via Facebook Messenger och kommer enbart att synas i din privata inkorg där. Foto: Shutterstock

Ny digital tjänst ska öka vardagslusten

Kronans Apotek lanserar Lustgeneratorn, en digital kostnadsfri tjänst som ska öka lusten i vardagen för dig och din partner. Genom lustfyllda uppdrag ska Lustgeneratorn inspirera till mer och oftare intimitet.

Annons:

Uppdragen är framtagna tillsammans med RFSU och går från enklare uppdrag till att bli mer utmanande allt eftersom. 

Öka lusten med hjälp av mobilen

I det ständiga livspusslet är det svårt att hinna med allt, så även sex och intimitet, något som avspeglas i RFSUs undersökning Kådiskollen. Den visar bland annat att personer i åldern 36-49 år är minst nöjda med sitt sexliv. Det beror främst på att man inte ligger tillräckligt ofta, saknar en partner eller inte hittar spänning i sexet. Det vill Kronans Apotek råda bot på och har nu lanserat Lustgeneratorn som syftar till att återupptäcka både vardagserotiken och varandra.

Med Lustgeneratorn blir mobiltelefonen, som så ofta anklagas för att förstöra intimiteten och närheten, istället verktyget för både sensualism och åtrå, säger Helene Westin Pettersson, apotekschef på Kronans Apotek, i ett pressmeddelande.

Lustgeneratorn utmanar till lustfyllda uppdrag

Lustgeneratorn är framtagen för alla de som tycker att de får ligga allt för sällan, de som vill återuppliva spänningen i relationen och de som vill testa något nytt med sin partner. 

För att starta Lustgeneratorn registrerar du dig på kronansapotek.se/lustgeneratorn och skickar en inbjudan till din partners inbox i Facebook Messenger. När denne har accepterat inbjudan följer ni instruktionerna och därefter kommer ni få lustfyllda uppdrag som ni ska fullfölja. Var tredje dag kommer ett nytt uppdrag, varannan gång får du uppdraget, och varannan gång får din partner uppdraget. Uppdragen skickas via Facebook Messenger och kommer enbart att synas i din privata inkorg där. 

Sex bra för hälsan

Uppdragen går från att vara enkla till att öka i svårighetsgrad, men är utformade så att alla ska kunna klara av dem. Ett uppdrag skulle exempelvis kunna vara att du ska ge din partner en komplimang du aldrig gett förut, eller att du ska väcka din partner med en kyss. Uppdragen utmanar också att fullfölja det inom en viss tid. 

Helene Westin Pettersson hoppas att Lustgeneratorn ska hjälpa par att återuppliva lusten mellan alla vardagsmåsten. Dessutom är ju sex bra för hälsan, det har bland annat visar sig bra för hjärtat, sömnen, ökat immunförsvar och minskad stress. För att inte tala om att det är skönt också!

Annons:

Källor:

Kronans Apotek

Den här artikeln handlar om:

Läs även

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Glöm inte att bekräfta din prenumeration i din inkorg. Den kan ha hamnat i din skräppost.

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Genom åren har experterna besvarat över 8 000 frågor, så chansen är stor att du hittar redan besvarade frågor inom det du undrar över.

Välkommen till Doktorn!

Annons: