Ange ditt sökord

Annons:

Mobbning

Annons:
Annons:
Krönika: Jag gjorde allt för att passa in
29 juni, 2018 Bättre liv

Krönika: Jag gjorde allt för att passa in

Jag gjorde allt för att passa in och var oerhört flexibel i de allra flesta relationer. Jag var någon som inte tog plats, som ofta höll med majoriteten, och eftersom jag sällan visade vem jag egentligen var så blev jag heller inte så intressant. Jag blev hon som håller med om det mesta och sällan eller aldrig hade egna åsikter. Det blev min roll.

Killar snackar mer skit än tjejer
21 augusti, 2015 Barn & Graviditet

Killar snackar mer skit än tjejer

Föräldrar, skolor och samhället i stort behöver omvärdera uppfattningen om vilka det egentligen är som ägnar sig åt så kallad social exkludering. Det menar forskare bakom en studie som pekar på att det i motsats till vad många tror inte alls är tjejer som oftast ägnar sig åt att baktala andra.

Annons:
Var fjärde flicka mobbad på nätet
26 augusti, 2013 Barn & Graviditet

Var fjärde flicka mobbad på nätet

Vart sjätte barn har blivit utsatt för nätmobbning. Ändå vet omkring hälften av föräldrarna inte hur man kan ta reda på om ens barn mobbas eller mobbar på nätet. Det visar en färsk undersökning från försäkringsbolaget If.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: