Ange ditt sökord

Annons:

Vita fläckar på överarmarna

Hej! jag är en 24 årig tjej som aldrig haft problem med hyn på något sätt, den har alltid varit mycket mjuk. Men för ca sju månader kom jag hem från att vara ute och rest bla i Australien en längre tid. Efter det har jag haft jättetorra fläckar på överarmarna som i början var helt vita men har efter ca fem månader ändrat färg till röda och blivit ännu torrare. Och de är många. Jag har prövat alla olika salvor men inget har hjälpt och jag tror inte riktigt på sådant heller. Jag undrar om du vet vad detta kan bero på och om du tror att de alltid kommer vara där. Tack på förhand.

Jag gissar på att det är ett eksem eller psoriasis som du fått. Då du haft utslagen så länge som 7 månader bör du söka läkare för att få en diagnos och även behandling.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Hudteamet
Publicerad: 30 januari, 2004

Liknande frågor

Hud & Hår

Kan jag göra något mot fett hår?

Jag är 26 år och har under de senaste månaderna fått väldigt fett hår, även fast jag tvättar det regelbundet och försöker ha bra schampo osv. Nu när vi rör oss mot kallare dagar och man har mössa ofta vill jag verkligen få bukt på detta. Finns det något kosttillskott eller vitaminer jag kan ta för att mitt hår ska bli mindre fett?

Hud & Hår

Frågor om rosacea

Hej. Har lite funderingar över min rosacea. Tar Prednisolon 7,5 mg dagligen för min RA ca 2 år. Har det någon påverkan på min rosacea? Tycker den har blivit sämre de sista månaderna, med mera klåda och sveda. Har också fått sveda på läpparna. Kan man få det av rosacea?

Djurens hälsa

Loppor av hunden?

Hej! Jag har en fråga om kliande utslag. Allt började med att min hund fick loppor och bett på kroppen. Betten blev till rödlila ärr på huden.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!