Ange ditt sökord

Annons:

Vit rund grej

Hej! Jag är en kille som har ett litet problem. Nu är det så att på baksidan av ollonet på mitten så sitter det en rund vit grej. Är detta normalt?

Det är omöjligt för mig att svara på. Hur länge har du haft "den vita runda grejen". Det kan vara kondylom (läs tidigare svar om kondylom) och då kan den ibland läka av sig sjävt, ibland behöver den tas bort. Det finns också talgkörtlar som är normala och kan sitta precis vid "strängen".

Annons:

Den här frågan handlar om:

Hudteamet
Publicerad: 30 juni, 2003

Liknande frågor

Hud & Hår

Hur undviker jag fästingbett?

Förra året köpte vi sommarhus och vi upplever att vi har en hel del fästingar i området. Vi är TBE-vaccinerade men det löser ju inte betten. Min fråga är därför – hur undviker vi bäst att få bett?

Hud & Hår

Hur hög SPF behöver jag ha?

Hur hög SPF bör man använda för att garantera att man är skyddad hela sommaren?

Hud & Hår

Är det skadligt med fotmask?

Jag skulle vilja använda en exfolierande fotmask för mina torra fötter så de är lena och fina lagom till sommaren. Jag har dock läst recensioner som menar att det skadar fötterna i längden, är detta sant? Vad skulle jag i så fall kunna använda istället?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: