Ange ditt sökord

Annons:

Utslag

Hej,
jag har sedan några år tillbaka fått utslag i ansiktet som vätskar. Ibland så blir det bara röda blemmor. Jag har bara fått i ansiktet, aldrig någon annanstans. Har vid olika tillfällen provat hydrokortison men helt utan resultat, har också under senaste året fått blåsor på fingrarna vi några tillfällen. Vad kan detta vara?

Hej!
Det går inte att gissa vad detta kan vara, möjligen har du två olika saker. Utslagen verkar så pass besvärliga att du bör be en läkare titta på dem, husläkaren kan eventuellt remittera till hudläkare om det inte kan lösas på vårdcentralen.
FN

Annons:

Den här frågan handlar om:

Hudteamet
Publicerad: 22 februari, 2004

Liknande frågor

Hud & Hår

Kan jag göra något mot fett hår?

Jag är 26 år och har under de senaste månaderna fått väldigt fett hår, även fast jag tvättar det regelbundet och försöker ha bra schampo osv. Nu när vi rör oss mot kallare dagar och man har mössa ofta vill jag verkligen få bukt på detta. Finns det något kosttillskott eller vitaminer jag kan ta för att mitt hår ska bli mindre fett?

Hud & Hår

Frågor om rosacea

Hej. Har lite funderingar över min rosacea. Tar Prednisolon 7,5 mg dagligen för min RA ca 2 år. Har det någon påverkan på min rosacea? Tycker den har blivit sämre de sista månaderna, med mera klåda och sveda. Har också fått sveda på läpparna. Kan man få det av rosacea?

Djurens hälsa

Loppor av hunden?

Hej! Jag har en fråga om kliande utslag. Allt började med att min hund fick loppor och bett på kroppen. Betten blev till rödlila ärr på huden.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!