Ange ditt sökord

Annons:

Torr hud

Hej..
Min 3-åriga son har sådan extremt torr hud på hela överkroppen, det känns nästan som små plitor. Jag har smort in honom om kvällarna innan läggdags med barnolja och dagarna försöker jag så gott det går att underhålla med Miniderm men jag tycker inte att det blir någon förbättring. Vad kan jag göra mer?

Hej!
Det framgår inte om din son också har besvär i form av klåda, att han river sig etc. Själva knottrigheten kan ibland vara ett drag hos själva huden, och går då ej att smörja bort. Du bör ta upp problemet med BVC i första hand, de kan hänvisa vidare beroende på vad de anser efter att ha undersökt huden.
FN

Annons:

Den här frågan handlar om:

Hudteamet
Publicerad: 3 januari, 2005

Liknande frågor

Hud & Hår

Kan jag göra något mot fett hår?

Jag är 26 år och har under de senaste månaderna fått väldigt fett hår, även fast jag tvättar det regelbundet och försöker ha bra schampo osv. Nu när vi rör oss mot kallare dagar och man har mössa ofta vill jag verkligen få bukt på detta. Finns det något kosttillskott eller vitaminer jag kan ta för att mitt hår ska bli mindre fett?

Hud & Hår

Frågor om rosacea

Hej. Har lite funderingar över min rosacea. Tar Prednisolon 7,5 mg dagligen för min RA ca 2 år. Har det någon påverkan på min rosacea? Tycker den har blivit sämre de sista månaderna, med mera klåda och sveda. Har också fått sveda på läpparna. Kan man få det av rosacea?

Djurens hälsa

Loppor av hunden?

Hej! Jag har en fråga om kliande utslag. Allt började med att min hund fick loppor och bett på kroppen. Betten blev till rödlila ärr på huden.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!