Ange ditt sökord

Annons:

Till Bellan!!

Hej! Vet inte om man kan skriva till andra än Ylva på den här sidan.Men jag är i precis samma situation som Ulrica. Har provat ALLT men inget hjälper! Nu vet ingen läkare vad de ska göra så jag verkar få leva såhär.Roaccutanet funkade bara medans jag åt det men nu är allt tillbaka igen.Ingen läkare verkar förstå hur jobbigt det är.Det känns som alla läkare har gett upp hoppet.Vet inte heller vad jag ska göra. Är 25 år nu och är så otroligt trött på acnen,nästan ingen annan har ju det längre.MVH Jennie

Svar till Jennie
Kanske läser Bellan din insändare och ser att fler är i samma situation. Det är ju också tanken med den här frågespalten och se att andra kan ha samma problem. Vad gäller dina problem med totalt "behandlingsresistent" acne så har jag tyvärr inte så mycket att tillägga. Jag har ju tidigare i flera svar diskuterat de behandlingar som finns. Har du prövat Diane?

Annons:

Den här frågan handlar om:

Hudteamet
Publicerad: 8 oktober, 2002

Liknande frågor

Hud & Hår

Hur länge ska jag använda solkräm?

Jag är vanligtvis duktig på att smörja in mig med solkräm under sommarmånaderna juni och juli. Så fort jag kommer tillbaka från utomlandssemestern i slutet av sommaren brukar jag dock strunta i att smörja in mig, då det inte känns som att solen tar något. På senaste tiden har jag dock blivit väldigt medveten om min hy och att undvika att få rynkor, därför undrar jag hur länge man bör smörja in sig med solkräm? Jag tycker det känns så klibbigt att ha solkräm under smink när jag går tillbaka till kontoret i augusti.

Hud & Hår

Hur tar jag hand om hud och hår på sommaren?

Jag älskar att bada och att vara i solen på sommaren, däremot blir jag alltid så otroligt torr under denna årstid. Jag får torr hy och torrt hår, vilket inte gör allting lika härligt tyvärr. Hur kan jag återfukta min hud och mitt hår på bästa sätt för att slippa bli snustorr överallt så fort jag har tagit ett dopp i havet?

Hud & Hår

Vad kan jag göra när myggmedel inte hjälper?

Med sommaren kommer myggor och enligt mig är myggor djävulens påfund! Jag får stora svullnader och betten kliar så mycket att jag bara inte kan låta bli att klia. Jag vill såklart inte ha ärr men inga av de myggmedel eller salvor som jag testat hittills har hjälpt mot att hålla myggorna borta eller att minska klådan. Vad kan jag göra?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: