Ange ditt sökord

Annons:

Tål ej min tatuering

Hej
Jag har varit hon en hudläkare på Rosenlund i Stockholm med min tatuering som jag för 1 år sen fick allvarliga problem med. Tatueringen är 7 år gammal o har aldrig gett problem tidigare.
Läkaren har konstaterat jag jag troligtvis inte tål den för att färgen ev. innehåller nickel.
Vi har provat med olika salvor o gjort allergitest men förgäves.
Han ville remittera mig till en bättre hudläkare som stött på detta förut o ev kan ta bort den kirurgiskt.
Snälla, kan ni hjälpa mig att hitta en bra läkare som kan titta på min tatuering i Stockholm?

Jag kliar upp stora sår o har fått andra problem som streptococker p.g.a mina blödande sår.

Men vänliga desperata hälsningar.

Jenny

Hej! Ta bort tatueringar görs i första hand i privatsjukvården, du kan själv ta kontakt med i första hand plastikkirurg via telefonkatalogen.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Hudteamet
Publicerad: 24 april, 2003

Liknande frågor

Hud & Hår

Kan jag göra något mot fett hår?

Jag är 26 år och har under de senaste månaderna fått väldigt fett hår, även fast jag tvättar det regelbundet och försöker ha bra schampo osv. Nu när vi rör oss mot kallare dagar och man har mössa ofta vill jag verkligen få bukt på detta. Finns det något kosttillskott eller vitaminer jag kan ta för att mitt hår ska bli mindre fett?

Hud & Hår

Frågor om rosacea

Hej. Har lite funderingar över min rosacea. Tar Prednisolon 7,5 mg dagligen för min RA ca 2 år. Har det någon påverkan på min rosacea? Tycker den har blivit sämre de sista månaderna, med mera klåda och sveda. Har också fått sveda på läpparna. Kan man få det av rosacea?

Djurens hälsa

Loppor av hunden?

Hej! Jag har en fråga om kliande utslag. Allt började med att min hund fick loppor och bett på kroppen. Betten blev till rödlila ärr på huden.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!