Ange ditt sökord

Annons:

Super slim?

Hej, jag har köpt en produkt som heter "super slim". dom säger att det ska vara den bästa och garantera viktnedgång. känner du till den? är den bra? det ska vara nån frukt eller nöt som ska göra att man får extremt bra ämnesomsättning.

Hej,

Nej, jag känner inte till denna produkt men det finns ett mycket stort antal produkter som utger sig för att vara den bästa. I slutänden är det enbart en varaktig livsstilsförändring med färre kalorier in och fler ut (=förändringar av kost och motion) som kan bidra till en varaktig viktreduktion. För vissa personer kan en lågkaloridiet (LCD) i form av påsar vara ett hjälpmedel i början av en viktreduktion. De mest beprövade som jag känner till är Modifast och Nutrilett.

Mvh Per Åke Lagerbäck

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Publicerad: 31 augusti, 2009

Liknande frågor

Diabetes

Banta bort diabetes?

Hej! Min väninna är 70 år och har typ 2-diabetes. En bekant påstår att om man bantar försvinner diabetesen, det har hon exempel på från sin vän. Är det så "enkelt"?

Övervikt

Hur går jag ner i vikt långsiktigt?

Finns det egentligen något snabbt sätt att gå ned i vikt och stanna där? Min väninna har bestämt sig för att ta tag i både sina tränings- och matvanor och hon kommer följa ett program som tydligen ska ge snabba resultat och vara effektivt. Min första tanke var att haka på, men efter lite funderingar känns det kanske inte riktigt hållbart i längden. Därför vänder jag mig till dig och undrar hur du ser på den saken? Finns det andra sätt som du skulle rekommendera och som fungerar på lång sikt?

Övervikt

En fråga kring övervikt hos barn

Jag har två söner som är 9 och 11 år, jag är orolig att 11-åringen har börjat få osunt stor mage.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: