Ange ditt sökord

Annons:

Små vita fläckar på kroppen

Hejsan!
Jag har fått små små vita fläckar på vader och nån på lår och mage. Dom är inte stora, som knappnålshuvud i storlek.

De började när jag va utomlands o solade. Såg att det först blev en lite liten blåsa på några ställen. (Dock inte på mina vader, de bara kom.)
Efter några veckor så blev jag vit där.
Nu undrar jag vad det kan vara.

Tacksam för svar.

Hej!
Dessa små vita fläckar låter som rester efter blåsorna (sk postinflammatorisk hypopigmentering). Varfr du fått blåsor kan ej bedömas på den beskrivning du ger. Fortsätter det, sök kontakt med hudläkare!
FN

Annons:

Den här frågan handlar om:

Hudteamet
Publicerad: 3 mars, 2005

Liknande frågor

Hud & Hår

Kan jag göra något mot fett hår?

Jag är 26 år och har under de senaste månaderna fått väldigt fett hår, även fast jag tvättar det regelbundet och försöker ha bra schampo osv. Nu när vi rör oss mot kallare dagar och man har mössa ofta vill jag verkligen få bukt på detta. Finns det något kosttillskott eller vitaminer jag kan ta för att mitt hår ska bli mindre fett?

Hud & Hår

Frågor om rosacea

Hej. Har lite funderingar över min rosacea. Tar Prednisolon 7,5 mg dagligen för min RA ca 2 år. Har det någon påverkan på min rosacea? Tycker den har blivit sämre de sista månaderna, med mera klåda och sveda. Har också fått sveda på läpparna. Kan man få det av rosacea?

Djurens hälsa

Loppor av hunden?

Hej! Jag har en fråga om kliande utslag. Allt började med att min hund fick loppor och bett på kroppen. Betten blev till rödlila ärr på huden.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!