Ange ditt sökord

Annons:

Små domningar i ansiktet

Hej, Jag har fått lite domningar (av det stickande slaget fast väldigt milt, som efter en bedövning släppt hos tandläkaren) i ansiktet, på höger sida - runt ögat och på hakan. Långsamt har det börjat vid munnen och nu känns det även runt ögat. Vad är det? Har inte fått fästingbett vad jag vet. Hos min hudterapeut får jag ibland a-vitaminkräm för att få "finare" hy, kan det påverka? Annars vet jag inte riktigt. Men blir rädd att domningen ska bli värre och sprida sig i hela högerhalvan av ansiktet.

Tacksam om svar!

Svar till Eva
A-vitaminkräm lokalt i ansiktet kan INTE ge dessa symtom. Domningar såsom du beskriver kan bero på många olika orsaker men du bör absolut söka läkare för detta.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Hudteamet
Publicerad: 10 december, 2002

Liknande frågor

Hud & Hår

Hur undviker jag fästingbett?

Förra året köpte vi sommarhus och vi upplever att vi har en hel del fästingar i området. Vi är TBE-vaccinerade men det löser ju inte betten. Min fråga är därför – hur undviker vi bäst att få bett?

Hud & Hår

Hur hög SPF behöver jag ha?

Hur hög SPF bör man använda för att garantera att man är skyddad hela sommaren?

Hud & Hår

Är det skadligt med fotmask?

Jag skulle vilja använda en exfolierande fotmask för mina torra fötter så de är lena och fina lagom till sommaren. Jag har dock läst recensioner som menar att det skadar fötterna i längden, är detta sant? Vad skulle jag i så fall kunna använda istället?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: