Ange ditt sökord

Annons:

Slapp hud

För 6 månader sedan fick jag barn, är 38 år. Under graviditeten fick jag väldigt mycket vatten i kroppen så att jag knappt inte kunde röra mig. När jag hade fått barnet försvann vattnet, men huden har blivit slapp, rynkig och känns väldigt konstig, har det att göra med att östrogenhalten har sjunkit? Vad kan jag göra åt saken? Vill tillägga att jag gick upp 30kg vägde 55 innan graviditen nu väger jag 69 är 177 lång. Vill gärna behålla vikten men vad ska jag göra åt den slappa och torra huden?

Hej! Din hud är inte riktigt återställd ännu efter graviditeten. Smörj med rikligt mjukgörande krämer och avvakta, efter ytterligare något år kan den vara mer "normal" igen. Riktigt som före graviditeten blir dock kanske inte huden.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Hudteamet
Publicerad: 23 april, 2003

Liknande frågor

Hud & Hår

Kan jag göra något mot fett hår?

Jag är 26 år och har under de senaste månaderna fått väldigt fett hår, även fast jag tvättar det regelbundet och försöker ha bra schampo osv. Nu när vi rör oss mot kallare dagar och man har mössa ofta vill jag verkligen få bukt på detta. Finns det något kosttillskott eller vitaminer jag kan ta för att mitt hår ska bli mindre fett?

Hud & Hår

Frågor om rosacea

Hej. Har lite funderingar över min rosacea. Tar Prednisolon 7,5 mg dagligen för min RA ca 2 år. Har det någon påverkan på min rosacea? Tycker den har blivit sämre de sista månaderna, med mera klåda och sveda. Har också fått sveda på läpparna. Kan man få det av rosacea?

Djurens hälsa

Loppor av hunden?

Hej! Jag har en fråga om kliande utslag. Allt började med att min hund fick loppor och bett på kroppen. Betten blev till rödlila ärr på huden.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!