Ange ditt sökord

Annons:

Salt???

Hej Ylva! Jag befinner mig just nu i Cancun Mexico.jag har varit har i 3veckor och skal jobba har ca6manader. Mit problemar att jag svettas nastan dygnet runt. vad skall jag tanka pa?? jag fragade om dom hade nagra salt-piller men dom sa att dom bara hade det for att rensa magen.
MvhChristian

Svar till Salt???
Drick mycket vatten så att du kompenserar vätskeförlusten. Jag tror du klarar dig med det salt du äter i maten så länge du mår bra. Om man får salt eller vätskebrist så märks det genom att man mår dåligt. Tala med folk som bor på platsen, de vet bäst hur man skyddar sig mot uttorkning. I övrigt har jag som hudläkare inte några speciella kunskaper om detta.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Hudteamet
Uppdaterad: 21 augusti, 2002 Publicerad: 21 augusti, 2002

Liknande frågor

Hud & Hår

Hur länge ska jag använda solkräm?

Jag är vanligtvis duktig på att smörja in mig med solkräm under sommarmånaderna juni och juli. Så fort jag kommer tillbaka från utomlandssemestern i slutet av sommaren brukar jag dock strunta i att smörja in mig, då det inte känns som att solen tar något. På senaste tiden har jag dock blivit väldigt medveten om min hy och att undvika att få rynkor, därför undrar jag hur länge man bör smörja in sig med solkräm? Jag tycker det känns så klibbigt att ha solkräm under smink när jag går tillbaka till kontoret i augusti.

Hud & Hår

Hur tar jag hand om hud och hår på sommaren?

Jag älskar att bada och att vara i solen på sommaren, däremot blir jag alltid så otroligt torr under denna årstid. Jag får torr hy och torrt hår, vilket inte gör allting lika härligt tyvärr. Hur kan jag återfukta min hud och mitt hår på bästa sätt för att slippa bli snustorr överallt så fort jag har tagit ett dopp i havet?

Hud & Hår

Vad kan jag göra när myggmedel inte hjälper?

Med sommaren kommer myggor och enligt mig är myggor djävulens påfund! Jag får stora svullnader och betten kliar så mycket att jag bara inte kan låta bli att klia. Jag vill såklart inte ha ärr men inga av de myggmedel eller salvor som jag testat hittills har hjälpt mot att hålla myggorna borta eller att minska klådan. Vad kan jag göra?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Glöm inte att bekräfta din prenumeration i din inkorg. Den kan ha hamnat i din skräppost.

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Genom åren har experterna besvarat över 8 000 frågor, så chansen är stor att du hittar redan besvarade frågor inom det du undrar över.

Välkommen till Doktorn!

Annons: