Ange ditt sökord

Annons:

röd prick

Jag har sedan 7-10 år en röd prick på näsan,den sitter lite till höger på nästippen.
Jag har inte haft ont av den men den flagnar hud ibland och idag när det var hudflaga löst på den började jag pilla bort det med naglarna men det började blöda från den och jag kunde inte få stopp på blödandet försökte hålla papper emot men det bara fortsatte blöda hela tiden jag har aldrig varit med om att det är så svårt och få det och sluta blöda nånstans,efter ca en halvtimme så tryckte jag pappret riktigt hårt mot det länge och då lyckades jag få stopp på det,,,,vad kan det vara för en lustig röd prick???

Svar till wave
En "röd prick" på näsan som lätt blöder är ett hemangiom, ett litet kärlnystan som är ofarligt. Läkare kan försöka bränna bort den med elektricitet (diatermi) eller laser.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Hudteamet
Uppdaterad: 24 september, 2002 Publicerad: 24 september, 2002

Liknande frågor

Hud & Hår

Hur länge ska jag använda solkräm?

Jag är vanligtvis duktig på att smörja in mig med solkräm under sommarmånaderna juni och juli. Så fort jag kommer tillbaka från utomlandssemestern i slutet av sommaren brukar jag dock strunta i att smörja in mig, då det inte känns som att solen tar något. På senaste tiden har jag dock blivit väldigt medveten om min hy och att undvika att få rynkor, därför undrar jag hur länge man bör smörja in sig med solkräm? Jag tycker det känns så klibbigt att ha solkräm under smink när jag går tillbaka till kontoret i augusti.

Hud & Hår

Hur tar jag hand om hud och hår på sommaren?

Jag älskar att bada och att vara i solen på sommaren, däremot blir jag alltid så otroligt torr under denna årstid. Jag får torr hy och torrt hår, vilket inte gör allting lika härligt tyvärr. Hur kan jag återfukta min hud och mitt hår på bästa sätt för att slippa bli snustorr överallt så fort jag har tagit ett dopp i havet?

Hud & Hår

Vad kan jag göra när myggmedel inte hjälper?

Med sommaren kommer myggor och enligt mig är myggor djävulens påfund! Jag får stora svullnader och betten kliar så mycket att jag bara inte kan låta bli att klia. Jag vill såklart inte ha ärr men inga av de myggmedel eller salvor som jag testat hittills har hjälpt mot att hålla myggorna borta eller att minska klådan. Vad kan jag göra?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Glöm inte att bekräfta din prenumeration i din inkorg. Den kan ha hamnat i din skräppost.

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Genom åren har experterna besvarat över 8 000 frågor, så chansen är stor att du hittar redan besvarade frågor inom det du undrar över.

Välkommen till Doktorn!

Annons: