Ange ditt sökord

Annons:

Pormaskar

Hej! Jag har fått lite ojämn hy efter några stora pormaskar i huden runt kinderna. Vad kan man göra för att få bort den ojämna hyn och få den slät? Beror det på nåt speciellt att man får lite små gropar efter pormaskar?

Gropar i huden kan uppstå efter akne. Man kan slipa huden och det kan hjälpa bra speciellt om ärren är små "utstansade" gropar. Plastikkirurger och en del hudläkare använder sig av denna metod.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Hudteamet
Publicerad: 25 juni, 2003

Liknande frågor

Hud & Hår

Hur undviker jag fästingbett?

Förra året köpte vi sommarhus och vi upplever att vi har en hel del fästingar i området. Vi är TBE-vaccinerade men det löser ju inte betten. Min fråga är därför – hur undviker vi bäst att få bett?

Hud & Hår

Hur hög SPF behöver jag ha?

Hur hög SPF bör man använda för att garantera att man är skyddad hela sommaren?

Hud & Hår

Är det skadligt med fotmask?

Jag skulle vilja använda en exfolierande fotmask för mina torra fötter så de är lena och fina lagom till sommaren. Jag har dock läst recensioner som menar att det skadar fötterna i längden, är detta sant? Vad skulle jag i så fall kunna använda istället?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: