Ange ditt sökord

Annons:

Pigmentförändringar

Hej!
Har använt retinova några veckor i ansiktet och har nu upptäckt att jag fått några fläckar med ljusare pigment. Jag blev orolig och slutade med krämen.(Läste att det kan vara en biverkan)
Nu undrar jag om dessa fläckar är bestående eller om dom kommer att försvinna ??

Retinova används just för att minska ojämn pigmentering med mörkare fläckar i solskadad hud. De ljusa fläckarna kommer troligen att försvinna så småningom.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Hudteamet
Publicerad: 5 december, 2003

Liknande frågor

Hud & Hår

Hur undviker jag fästingbett?

Förra året köpte vi sommarhus och vi upplever att vi har en hel del fästingar i området. Vi är TBE-vaccinerade men det löser ju inte betten. Min fråga är därför – hur undviker vi bäst att få bett?

Hud & Hår

Hur hög SPF behöver jag ha?

Hur hög SPF bör man använda för att garantera att man är skyddad hela sommaren?

Hud & Hår

Är det skadligt med fotmask?

Jag skulle vilja använda en exfolierande fotmask för mina torra fötter så de är lena och fina lagom till sommaren. Jag har dock läst recensioner som menar att det skadar fötterna i längden, är detta sant? Vad skulle jag i så fall kunna använda istället?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: