Ange ditt sökord

Annons:

Piercing i bröstvårta

Jag är 36 år och vill göra en piercing i bröstvårtan. Jag har fått ett presentkort i födelsedagspresent av min man och vill göra det nu, men har funderat på några saker.
Jag har två barn, som jag kunnat amma båda upp tills de var nästan ett år. Påverkar piercingen den förmåga att kunna amma ett eventuellt tredje barn?
Hur lång tid brukar en piercing i bröstvårta ta att läka?
Är det större chans för bröstcancer efter en piercing?
Jag har sett på på min syster som också har relativt små bröstvårtor att de blivit större efter hon piercade sig där, är det vanligt?
Hur påverkas känseln? Min syrra säger att den ökat efter piercing. Har hört från andra att den försvunnit.

Hoppas på svar/Anna

Jag har inte på något sätt några specialkunskaper om piercing då detta inte är något vi sysslar med inom sjukvården. Låter väl som ett visst hinder för amning tycker jag. Det finns i alla fall ingen ökad risk för bröstcancer, övriga frågor bör du få svar på av den som skall göra piercingen.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Hur länge ska jag använda solkräm?

Jag är vanligtvis duktig på att smörja in mig med solkräm under sommarmånaderna juni och juli. Så fort jag kommer tillbaka från utomlandssemestern i slutet av sommaren brukar jag dock strunta i att smörja in mig, då det inte känns som att solen tar något. På senaste tiden har jag dock blivit väldigt medveten om min hy och att undvika att få rynkor, därför undrar jag hur länge man bör smörja in sig med solkräm? Jag tycker det känns så klibbigt att ha solkräm under smink när jag går tillbaka till kontoret i augusti.

Hud & Hår

Hur tar jag hand om hud och hår på sommaren?

Jag älskar att bada och att vara i solen på sommaren, däremot blir jag alltid så otroligt torr under denna årstid. Jag får torr hy och torrt hår, vilket inte gör allting lika härligt tyvärr. Hur kan jag återfukta min hud och mitt hår på bästa sätt för att slippa bli snustorr överallt så fort jag har tagit ett dopp i havet?

Hud & Hår

Vad kan jag göra när myggmedel inte hjälper?

Med sommaren kommer myggor och enligt mig är myggor djävulens påfund! Jag får stora svullnader och betten kliar så mycket att jag bara inte kan låta bli att klia. Jag vill såklart inte ha ärr men inga av de myggmedel eller salvor som jag testat hittills har hjälpt mot att hålla myggorna borta eller att minska klådan. Vad kan jag göra?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: