Ange ditt sökord

Annons:

mallorca acne…

hej! jag har fått mallorca acne nu under sommaren har haft det nu i ca 3 mån och hr nu fått differin, dalacin o nåt mer jag tar på morgonen kommmer ej ihåg vad det heter och hoppas det hjälper..jag skulle vilja veta lite om den sorts acne om du vill berätta. om inte det hjälper med differin så vill jag ha roacutan då undrar jag om det hjälper mot mallorca acne tacksam för svar …

Svar till signaturen aa
Mallorca-acne kallas den speciella typ av finnar som kan uppstå i samband med stark sol och användande av mycket sololja som man kanske smörjt på ute i solen så den ej hunnit torka in ordentligt. Den behandling du fått är helt tillräcklig för denna typ av acne. Roaccutan har ej så bra effekt på Mallorca-acne.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Hudteamet
Uppdaterad: 28 juli, 2002 Publicerad: 28 juli, 2002

Liknande frågor

Hud & Hår

Hur länge ska jag använda solkräm?

Jag är vanligtvis duktig på att smörja in mig med solkräm under sommarmånaderna juni och juli. Så fort jag kommer tillbaka från utomlandssemestern i slutet av sommaren brukar jag dock strunta i att smörja in mig, då det inte känns som att solen tar något. På senaste tiden har jag dock blivit väldigt medveten om min hy och att undvika att få rynkor, därför undrar jag hur länge man bör smörja in sig med solkräm? Jag tycker det känns så klibbigt att ha solkräm under smink när jag går tillbaka till kontoret i augusti.

Hud & Hår

Hur tar jag hand om hud och hår på sommaren?

Jag älskar att bada och att vara i solen på sommaren, däremot blir jag alltid så otroligt torr under denna årstid. Jag får torr hy och torrt hår, vilket inte gör allting lika härligt tyvärr. Hur kan jag återfukta min hud och mitt hår på bästa sätt för att slippa bli snustorr överallt så fort jag har tagit ett dopp i havet?

Hud & Hår

Vad kan jag göra när myggmedel inte hjälper?

Med sommaren kommer myggor och enligt mig är myggor djävulens påfund! Jag får stora svullnader och betten kliar så mycket att jag bara inte kan låta bli att klia. Jag vill såklart inte ha ärr men inga av de myggmedel eller salvor som jag testat hittills har hjälpt mot att hålla myggorna borta eller att minska klådan. Vad kan jag göra?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Glöm inte att bekräfta din prenumeration i din inkorg. Den kan ha hamnat i din skräppost.

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Genom åren har experterna besvarat över 8 000 frågor, så chansen är stor att du hittar redan besvarade frågor inom det du undrar över.

Välkommen till Doktorn!

Annons: