Ange ditt sökord

Annons:

Laserpeeling av acne

Hej! Jag är 31 år gammal och jag hade lite problem med acne när jag var i tonåren.
Jag har nu en del ärr i anskiktet framförallt på kinderna. Jag har lite funderingar på om man kan slipa eller använda laser för att få bort ärren? Jag vet ungefär hur behandlingen går till genom det man har sett på en del tv-program. Jag undrar också om det kan bli komplikationer typ att det kan bli sämre ärr av en sådan behandling eller om det bara kan bli bättre än vad det är idag? Vart ska jag gå för att kunna få hjälp av en leg. läkare för att få råd och hjälp om vilken typ av behandling som jag kan behöva?
Tack på förhand om svar.
Mvh Fredrik

Hej!
Det är olika i lika områden, men på många ställen finns idag "laserkliniker" med olika uppsättning av hudspecialister, plastikkirurger och hudterapeuter. Någon sådan klinik finns på de flesta större orter, börja med att ringa till en sådan och rådfråga angående just din problematik och önskemål.
FN

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Hur länge ska jag använda solkräm?

Jag är vanligtvis duktig på att smörja in mig med solkräm under sommarmånaderna juni och juli. Så fort jag kommer tillbaka från utomlandssemestern i slutet av sommaren brukar jag dock strunta i att smörja in mig, då det inte känns som att solen tar något. På senaste tiden har jag dock blivit väldigt medveten om min hy och att undvika att få rynkor, därför undrar jag hur länge man bör smörja in sig med solkräm? Jag tycker det känns så klibbigt att ha solkräm under smink när jag går tillbaka till kontoret i augusti.

Hud & Hår

Hur tar jag hand om hud och hår på sommaren?

Jag älskar att bada och att vara i solen på sommaren, däremot blir jag alltid så otroligt torr under denna årstid. Jag får torr hy och torrt hår, vilket inte gör allting lika härligt tyvärr. Hur kan jag återfukta min hud och mitt hår på bästa sätt för att slippa bli snustorr överallt så fort jag har tagit ett dopp i havet?

Hud & Hår

Vad kan jag göra när myggmedel inte hjälper?

Med sommaren kommer myggor och enligt mig är myggor djävulens påfund! Jag får stora svullnader och betten kliar så mycket att jag bara inte kan låta bli att klia. Jag vill såklart inte ha ärr men inga av de myggmedel eller salvor som jag testat hittills har hjälpt mot att hålla myggorna borta eller att minska klådan. Vad kan jag göra?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: