Ange ditt sökord

Annons:

Kan man bli av med ärren?

Hej. Undrar om man kan få bort en hel del ärr på ryggen samt några små från bröstet (från acne). Har hört att det kan gå att slipa bort det mesta utav det. Finns det något mer man kan göra? Tycker det på senare tid börjat blivit väldigt jobbigt och skulle vara glad om det gick att få bort så mycket som möjligt utav det.

Hej!
Acneärr på bröst och rygg är inte något man kan rekommendera att slipa. På ryggen blir resultatet dåligt, på bröstet riskerar man ful överriklig ärrbildning, sk keloider.
FN

Annons:

Den här frågan handlar om:

Hudteamet
Publicerad: 24 januari, 2004

Liknande frågor

Hud & Hår

Kan jag göra något mot fett hår?

Jag är 26 år och har under de senaste månaderna fått väldigt fett hår, även fast jag tvättar det regelbundet och försöker ha bra schampo osv. Nu när vi rör oss mot kallare dagar och man har mössa ofta vill jag verkligen få bukt på detta. Finns det något kosttillskott eller vitaminer jag kan ta för att mitt hår ska bli mindre fett?

Hud & Hår

Frågor om rosacea

Hej. Har lite funderingar över min rosacea. Tar Prednisolon 7,5 mg dagligen för min RA ca 2 år. Har det någon påverkan på min rosacea? Tycker den har blivit sämre de sista månaderna, med mera klåda och sveda. Har också fått sveda på läpparna. Kan man få det av rosacea?

Djurens hälsa

Loppor av hunden?

Hej! Jag har en fråga om kliande utslag. Allt började med att min hund fick loppor och bett på kroppen. Betten blev till rödlila ärr på huden.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!