Ange ditt sökord

Annons:

För lite Levaxin när hormonbalansen i kroppen förändrats?

Hejsan!
Hoppas på svar. Är opererad för giftstrumma år 94 tar 100 mikrogram levaxin/ dag har haft samma dos sen början av min behandling och mått jättebra. Har ont och är stel i benen. Går upp i vikt 5 kg på ca 6-8mån, är trött och känner mig sliten,hård avföring , tanken och minnet är tröttsamt. Har sökt på Vc de säger att alla prover ligger inom gränsvärden Har legat på tsh1.1 det ligger idag på 0.6 och t4 fritt15,4 har påpekat detta om mina besvär beror på förändringen av tshvärdet. Har varit på gyn samt röntgat mina höftleder allt normalt tsh värdets förändring säger vc beror på min ålder klimakteriet Obs som jag tar med ro, inga större besvär. Kan jag få för lite levaxin nu när hormonbalansen i kroppen förändras?? Har aldrig haft några tidigare besvär Är normalt glad positiv och älskar livet med all dess inehåll . Tacksam för svar,
Granhult

Laboratoriemässigt är din underfunktion av sköldkörteln välbehandlad.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Uppdaterad: 8 februari, 2010 Publicerad: 8 februari, 2010

Liknande frågor

Diabetes

Banta bort diabetes?

Hej! Min väninna är 70 år och har typ 2-diabetes. En bekant påstår att om man bantar försvinner diabetesen, det har hon exempel på från sin vän. Är det så "enkelt"?

Övervikt

Hur går jag ner i vikt långsiktigt?

Finns det egentligen något snabbt sätt att gå ned i vikt och stanna där? Min väninna har bestämt sig för att ta tag i både sina tränings- och matvanor och hon kommer följa ett program som tydligen ska ge snabba resultat och vara effektivt. Min första tanke var att haka på, men efter lite funderingar känns det kanske inte riktigt hållbart i längden. Därför vänder jag mig till dig och undrar hur du ser på den saken? Finns det andra sätt som du skulle rekommendera och som fungerar på lång sikt?

Övervikt

En fråga kring övervikt hos barn

Jag har två söner som är 9 och 11 år, jag är orolig att 11-åringen har börjat få osunt stor mage.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Glöm inte att bekräfta din prenumeration i din inkorg. Den kan ha hamnat i din skräppost.

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Genom åren har experterna besvarat över 8 000 frågor, så chansen är stor att du hittar redan besvarade frågor inom det du undrar över.

Välkommen till Doktorn!

Annons: