Ange ditt sökord

Annons:

Eksem i underlivet?

Har problem med svidande känsla i underlivet, som gör att jag ej kan ha ett normalt sexliv. Har även fått torra slemhinnor. Framförallt har jag fått som en rispa, ett streck i underlivet ca en cm intill ingången till slidan som känns sträv och lite knottrig (ungefär som när man har bitit sig i kinden). Fortsätter man in mot slidan så är det knottrigt och lite bubbligt precis vid ingången, upplever att det blir större bubblor ca en cm in i slidan. Hade även ont kring urinröret ner mot slidan, men använt kortisonkräm där och upplevt att det blivit bättre av det. Innan dessa symptom uppträdde använde jag en sk. "Älskogsolja", kan detta ha påverkat? Även använt Lactal mjölksyrekräm varje dag i 6 v. Jag misstänker att det handlar om en hudspricka eller eksem, kan man få eksem inuti slidan? Har haft dessa problem i 2 månader. Har varit hos läkare och kollat att det ej är herpes eller annan könssjukdom.

Du bör söka gynekolog igen och ta upp dina symtom. I Stockholm finns 4 st SESAM (=sex-ochsamlevnadsmottagningar) dit du kan söka, naturligtvis finns liknande mottagningar även på andra ställen.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Hudteamet
Uppdaterad: 2 maj, 2003 Publicerad: 2 maj, 2003

Liknande frågor

Hud & Hår

Hur länge ska jag använda solkräm?

Jag är vanligtvis duktig på att smörja in mig med solkräm under sommarmånaderna juni och juli. Så fort jag kommer tillbaka från utomlandssemestern i slutet av sommaren brukar jag dock strunta i att smörja in mig, då det inte känns som att solen tar något. På senaste tiden har jag dock blivit väldigt medveten om min hy och att undvika att få rynkor, därför undrar jag hur länge man bör smörja in sig med solkräm? Jag tycker det känns så klibbigt att ha solkräm under smink när jag går tillbaka till kontoret i augusti.

Hud & Hår

Hur tar jag hand om hud och hår på sommaren?

Jag älskar att bada och att vara i solen på sommaren, däremot blir jag alltid så otroligt torr under denna årstid. Jag får torr hy och torrt hår, vilket inte gör allting lika härligt tyvärr. Hur kan jag återfukta min hud och mitt hår på bästa sätt för att slippa bli snustorr överallt så fort jag har tagit ett dopp i havet?

Hud & Hår

Vad kan jag göra när myggmedel inte hjälper?

Med sommaren kommer myggor och enligt mig är myggor djävulens påfund! Jag får stora svullnader och betten kliar så mycket att jag bara inte kan låta bli att klia. Jag vill såklart inte ha ärr men inga av de myggmedel eller salvor som jag testat hittills har hjälpt mot att hålla myggorna borta eller att minska klådan. Vad kan jag göra?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Glöm inte att bekräfta din prenumeration i din inkorg. Den kan ha hamnat i din skräppost.

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Genom åren har experterna besvarat över 8 000 frågor, så chansen är stor att du hittar redan besvarade frågor inom det du undrar över.

Välkommen till Doktorn!

Annons: