Ange ditt sökord

Annons:

Acneproblem

Hej. Jag är 20 år och har haft större problem med acne sedan 13-14-årsåldern. Har provat det mesta, även Roaccutan under 8 månaders tid. Det hjälpte till stor del, men de kommer fortfarande. Vet inte vad mer jag kan försöka med. Lever ett sunt och bra liv, motionerar mycket dagligen. Är väldigt noga med vad jag äter på grund av min acne. Tacksam för mer tips och råd. MVH//Anton, 20

Alla läker inte på sin första Roaccutankur och du hör kanske till dem som behöver en till. Det kan också vara så att den aknebehandling som inte fungerade före Roaccutanet nu går bra. Så jag tycker du skall höra med din hudläkare igen. Och all akne går bort - men det kan ta alltför lång tid.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Kan jag göra något mot fett hår?

Jag är 26 år och har under de senaste månaderna fått väldigt fett hår, även fast jag tvättar det regelbundet och försöker ha bra schampo osv. Nu när vi rör oss mot kallare dagar och man har mössa ofta vill jag verkligen få bukt på detta. Finns det något kosttillskott eller vitaminer jag kan ta för att mitt hår ska bli mindre fett?

Hud & Hår

Frågor om rosacea

Hej. Har lite funderingar över min rosacea. Tar Prednisolon 7,5 mg dagligen för min RA ca 2 år. Har det någon påverkan på min rosacea? Tycker den har blivit sämre de sista månaderna, med mera klåda och sveda. Har också fått sveda på läpparna. Kan man få det av rosacea?

Djurens hälsa

Loppor av hunden?

Hej! Jag har en fråga om kliande utslag. Allt började med att min hund fick loppor och bett på kroppen. Betten blev till rödlila ärr på huden.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!