Ange ditt sökord

Annons:

Är det farligt att få Propyless i öronen?

Är det inte farligt att smörja in med Propyless i hårbottnen, som någon frågeställare hade gjort? Det är väl lätt hänt att det hamnar i öronen vid svettning eller hårtvätt eller av andra anledningar, och det är garanterat INTE bra.

I svaret tog man inte alls upp den saken, det verkar litet konstigt tycker jag...

Med vänlig hälsning,
En som vill ha hörseln kvar

Hej,

Tack för ditt besök på huden.nu. Det är inte farligt att smörja sig med Propyless i hårbotten. Propyless går snabbt in i huden eftersom det är en lotion och kommer inte nå hörselgången vid svettning. Dock bör du vänta några minuter med att tvätta håret så lotionen hinner gå in i huden. Jag tror inte att det är lätt hänt att Propyless hamnar i hörselgången när du smörjer in hårbotten men visst bör viss försiktighet iakttas.

Med vänlig hälsning

Annons:

Den här frågan handlar om:

Hudteamet
Publicerad: 9 maj, 2005

Liknande frågor

Hud & Hår

Kan jag göra något mot fett hår?

Jag är 26 år och har under de senaste månaderna fått väldigt fett hår, även fast jag tvättar det regelbundet och försöker ha bra schampo osv. Nu när vi rör oss mot kallare dagar och man har mössa ofta vill jag verkligen få bukt på detta. Finns det något kosttillskott eller vitaminer jag kan ta för att mitt hår ska bli mindre fett?

Hud & Hår

Frågor om rosacea

Hej. Har lite funderingar över min rosacea. Tar Prednisolon 7,5 mg dagligen för min RA ca 2 år. Har det någon påverkan på min rosacea? Tycker den har blivit sämre de sista månaderna, med mera klåda och sveda. Har också fått sveda på läpparna. Kan man få det av rosacea?

Djurens hälsa

Loppor av hunden?

Hej! Jag har en fråga om kliande utslag. Allt började med att min hund fick loppor och bett på kroppen. Betten blev till rödlila ärr på huden.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!