Ange ditt sökord

Jubileumsåret 2019 – nu är vi igång!

Jubileumsåret 2019 – nu är vi igång!

För tjugo år sedan grundade Göran Erlandsson och Johan Bloom Erlandsson & Bloom AB, idag Add Health Media, och som bland annat står bakom DOKTORN.com Vi kommer självklart att uppmärksamma detta såväl internt som externt så häng med oss under jubileumsåret!

Annons:

Med all personal är på plats efter jul- och nyårsledigheter är vi redo för ett nytt spännande år och på bordet vid årets första månadsmöte stod självklart en jubileumstårta. Längre fram kommer vi att berätta mer om vår historia, vad som händer under året och vad framtiden har i beredskap för Add Health Media.

Vi ser fram emot att fira året tillsammans med er!

Varma hälsningar,

Teamet på Add Health Media

Fakta Add Health Media

Add Health Media, tidigare Erlandsson & Bloom, grundade 1999 av Göran Erlandsson och Johan Bloom. Inledningsvis bedrev företaget en informationstjänst via bud, anpassad för läkemedelsindustrin. Idag driver företaget några av Nordens största medietjänster inom medicin och hälsa. Bland annat tidningen du nu håller i, webbsidan Doktorn.com i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Flera av de tjänster som funnits med från tidig start, däribland Läkemedelsbud och Patientinformation finns fortfarande kvar i bolaget om än under annat namn. Nyligen tillkom även Praktisk Medicin www.praktiskmedicin.se, ett patientstöd som i över 40 år riktat sig mot vårdpersonal.

Läs även

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Glöm inte att bekräfta din prenumeration i din inkorg. Den kan ha hamnat i din skräppost.

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Genom åren har experterna besvarat över 8 000 frågor, så chansen är stor att du hittar redan besvarade frågor inom det du undrar över.

Välkommen till Doktorn!

Annons: