Ange ditt sökord

Jack Osbourne med systern Kelly Osbourne. Foto: CarlaVanWagoner / Shutterstock.com

Jack Osbourne med systern Kelly Osbourne. Foto: CarlaVanWagoner / Shutterstock.com

Jack Osbourne drabbad av MS

Jack Osbourne, son till rockstjärnan Ozzy Osbourne, fick för några veckor sedan beskedet att han drabbats av sjukdomen MS.

Annons:

Beskedet kom bara några veckor efter det att 26-åringen och hans fästmö fått sitt första barn, en dotter. Det skriver bland annat Expressen i sin nätupplaga.

Frustrerad

Till sajten People.com berättar tv-stjärnan, som blev berömd i en realityserie om han egen familj, att han vid beskedet upplevde ilska och frustration.

Jack Osbourne ställde sig frågan “varför nu”, i och med att han och fästmön Lisa Stelly är nyblivna föräldrar.

Förlorade synen

Expressen skriver att Jack Osbourne i en intervju med tidningen Hello berättat att han uppsökte läkare i samband med att halva synen försvann på höger öga. 

Beskedet har skakat om hela familjen Osbourne och bland annat berättar Jacks mamma, som är känd från program som X factor och amerikanska Talang, att hon fick dåligt samvete efter sonens MS-besked.

Enligt The Sun ska hon ha sagt att det var tankar kring den egna graviditeten med sonen som spökade och om och hur det kan ha påverkat utvecklingen av MS. 

Sharon Osbourne drabbades under inspelningarna av familjens realityshow av tarmcancer, något som hon i dagsläget är helt frisk från. 

Familjen det viktigaste

Ozzy Osbourne själv säger att han är djupt tagen av beskedet och att sonen Jack “är en bra kille”. 

I en intervju säger Jack Osbourne att beskedet är tungt, att han har en familj och att meningen var att familjen var det som skulle vara det viktigaste. 

Mer läsning:

Annons:

Den här artikeln handlar om:

Läs även

Annons:
Annons:
Annons:
Annons:
Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: