Ange ditt sökord

Annons:

Tips på packning inför skidresa

Jag och min familj har planerat att åka till Alperna på skidsemester under sportlovet. Vi är 6 personer i familjen och vi kommer att ha mycket packning med all utrustning. Vad kan vara bra att ha med sig på resan? Vi vill gärna packa så litet som möjligt så reseförpackningar uppskattas!

Härligt med skidsemester! Mitt tips är att packa ner en smidig necessär innehållande: Solstift, några huvudvärkstabletter, några plåster för eventuella skavsår, samt ett liniment och stödbinda. Något rör med vätskeersättning och någon stoppande tablett kan också rädda tråkiga situationer. Sedan finns det tomma småflaskor som man kan hälla över sitt favoritschampo/duschkräm i som tar liten plats.

Annons:
Jenny Petersson
Apotekschef
Uppdaterad: 17 februari, 2022 Publicerad: 17 februari, 2022

Fler frågor

Kvinnans hälsa

Blödning vid samlag

Jag blöder vid samlag. Vad kan jag göra?

Kvinnans hälsa

Får jag använda hormonbehandling i klimakteriet?

Jag fick Hodgkins lymfom 2003 och fick veta att jag inte fick äta hormoner, är det verkligen så?

Hud & Hår

Vad är det för vita prickar som uppstått efter solning?

Jag har små vita prickar på olika ställen på kroppen. Prickarna är ca 3–4 mm i diameter och förblir vita när jag solat. Vad är detta? Finns någon behandling?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: