Ange ditt sökord

Annons:

Svullen testikel

Jag är en kille på 27 år. för 1 år sen så började ena testiklen svullna på höger sidan. inget jag tänkte mer på men började mer och mer svettas och bli kokhet mellan benen och vid rumpan. svettades under armar med mera. Innan detta har ja haft hemorojder som jag inte gjort något åt ännu och de är kvar. Har även haft könssjukdomar som klamydia flertal ggr. Det svider när jag kissar och när jag fått utlösning och kan också hugga till när jag kissar och även annars också. Upptäckte nu på vänster sida av testikeln att det var en stor tjock knöl och att en lång ven ligger strax över pungen. Har även ont i magen och börjar känna stickningar i både pung och mina fötter o ben. Börjat svettas otrolig om fötterna också. Även kraftig huvudvärk. Även känt att ja börjar lukta illa om händerna som ruttet typ och likadant från munnen. Sperman är även gul. Har jag cancer ? Tacksam för svar. Är jätteorolig. Läkaren där jag kollade upp mig hittade inget fel men det är klart det är fel när det är så här. MVH Tobbe (kille 27år)

Om du fått lugnande besked efter en undersökning lär du inte ha cancer. Däremot får man intrycket av ditt brev att du blivit alltmer uppmärksam på din kropp och upplever alltmer avvikelser från det du tycker är normalt. Jag tycker du skall söka igen och uppmärksamma doktorn på dina besvär och framför allt din oro. Det måste inte alls vara nåt fel på dig, men du behöver få hjälp med din situation.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Hur undviker jag fästingbett?

Förra året köpte vi sommarhus och vi upplever att vi har en hel del fästingar i området. Vi är TBE-vaccinerade men det löser ju inte betten. Min fråga är därför – hur undviker vi bäst att få bett?

Hud & Hår

Hur hög SPF behöver jag ha?

Hur hög SPF bör man använda för att garantera att man är skyddad hela sommaren?

Hud & Hår

Är det skadligt med fotmask?

Jag skulle vilja använda en exfolierande fotmask för mina torra fötter så de är lena och fina lagom till sommaren. Jag har dock läst recensioner som menar att det skadar fötterna i längden, är detta sant? Vad skulle jag i så fall kunna använda istället?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: