Ange ditt sökord

Annons:

Svamp i underlivet

Hej!
Jag har haft problem med svamp i underlivet under en längre period och har fått piller mot det. Klådan och svedan har försvunnit helt men på dom hårtäckta delarna får jag en stickande och irriterande känsla. Denna stickande känsla har jag haft mer eller mindre i ett halvår. Jag har ridit ganska mycket och min läkare menar på att det kan vara skav men nu har jag haft uppehåll i nästan två veckor och det har inte blivit någon större skillnad. Jag kan inte se någon direkt irritation eller utslag i underlivet. När jag haft sex så blossar det upp dagen efter och sticker mer än tidigare.
Tacksam för svar! Alexandra (kvinna, 25år)

Svampen du har i underlivet kryper inte annat än i undantagsfall ut på fri hudyta. I synnerhet om inget syns tror jag inte att den svampen har med saken att göra. Utan en närmare undersökning kan jag inte ge dig mer besked än så.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Hur undviker jag fästingbett?

Förra året köpte vi sommarhus och vi upplever att vi har en hel del fästingar i området. Vi är TBE-vaccinerade men det löser ju inte betten. Min fråga är därför – hur undviker vi bäst att få bett?

Hud & Hår

Hur hög SPF behöver jag ha?

Hur hög SPF bör man använda för att garantera att man är skyddad hela sommaren?

Hud & Hår

Är det skadligt med fotmask?

Jag skulle vilja använda en exfolierande fotmask för mina torra fötter så de är lena och fina lagom till sommaren. Jag har dock läst recensioner som menar att det skadar fötterna i längden, är detta sant? Vad skulle jag i så fall kunna använda istället?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: