Ange ditt sökord

Annons:

Svamp i underlivet

Hej!
Jag har haft problem med svamp i underlivet under en längre period och har fått piller mot det. Klådan och svedan har försvunnit helt men på dom hårtäckta delarna får jag en stickande och irriterande känsla. Denna stickande känsla har jag haft mer eller mindre i ett halvår. Jag har ridit ganska mycket och min läkare menar på att det kan vara skav men nu har jag haft uppehåll i nästan två veckor och det har inte blivit någon större skillnad. Jag kan inte se någon direkt irritation eller utslag i underlivet. När jag haft sex så blossar det upp dagen efter och sticker mer än tidigare.
Tacksam för svar! Alexandra (kvinna, 25år)

Svampen du har i underlivet kryper inte annat än i undantagsfall ut på fri hudyta. I synnerhet om inget syns tror jag inte att den svampen har med saken att göra. Utan en närmare undersökning kan jag inte ge dig mer besked än så.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Anders Hallén
Hud, sex och samliv
Uppdaterad: 15 oktober, 2010 Publicerad: 15 oktober, 2010

Liknande frågor

Hud & Hår

Hur länge ska jag använda solkräm?

Jag är vanligtvis duktig på att smörja in mig med solkräm under sommarmånaderna juni och juli. Så fort jag kommer tillbaka från utomlandssemestern i slutet av sommaren brukar jag dock strunta i att smörja in mig, då det inte känns som att solen tar något. På senaste tiden har jag dock blivit väldigt medveten om min hy och att undvika att få rynkor, därför undrar jag hur länge man bör smörja in sig med solkräm? Jag tycker det känns så klibbigt att ha solkräm under smink när jag går tillbaka till kontoret i augusti.

Hud & Hår

Hur tar jag hand om hud och hår på sommaren?

Jag älskar att bada och att vara i solen på sommaren, däremot blir jag alltid så otroligt torr under denna årstid. Jag får torr hy och torrt hår, vilket inte gör allting lika härligt tyvärr. Hur kan jag återfukta min hud och mitt hår på bästa sätt för att slippa bli snustorr överallt så fort jag har tagit ett dopp i havet?

Hud & Hår

Vad kan jag göra när myggmedel inte hjälper?

Med sommaren kommer myggor och enligt mig är myggor djävulens påfund! Jag får stora svullnader och betten kliar så mycket att jag bara inte kan låta bli att klia. Jag vill såklart inte ha ärr men inga av de myggmedel eller salvor som jag testat hittills har hjälpt mot att hålla myggorna borta eller att minska klådan. Vad kan jag göra?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Glöm inte att bekräfta din prenumeration i din inkorg. Den kan ha hamnat i din skräppost.

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Genom åren har experterna besvarat över 8 000 frågor, så chansen är stor att du hittar redan besvarade frågor inom det du undrar över.

Välkommen till Doktorn!

Annons: