Ange ditt sökord

Annons:

Svamp i underlivet

Hej!
Jag har haft problem med svamp i underlivet under en längre period och har fått piller mot det. Klådan och svedan har försvunnit helt men på dom hårtäckta delarna får jag en stickande och irriterande känsla. Denna stickande känsla har jag haft mer eller mindre i ett halvår. Jag har ridit ganska mycket och min läkare menar på att det kan vara skav men nu har jag haft uppehåll i nästan två veckor och det har inte blivit någon större skillnad. Jag kan inte se någon direkt irritation eller utslag i underlivet. När jag haft sex så blossar det upp dagen efter och sticker mer än tidigare.
Tacksam för svar! Alexandra (kvinna, 25år)

Svampen du har i underlivet kryper inte annat än i undantagsfall ut på fri hudyta. I synnerhet om inget syns tror jag inte att den svampen har med saken att göra. Utan en närmare undersökning kan jag inte ge dig mer besked än så.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Kan jag göra något mot fett hår?

Jag är 26 år och har under de senaste månaderna fått väldigt fett hår, även fast jag tvättar det regelbundet och försöker ha bra schampo osv. Nu när vi rör oss mot kallare dagar och man har mössa ofta vill jag verkligen få bukt på detta. Finns det något kosttillskott eller vitaminer jag kan ta för att mitt hår ska bli mindre fett?

Hud & Hår

Frågor om rosacea

Hej. Har lite funderingar över min rosacea. Tar Prednisolon 7,5 mg dagligen för min RA ca 2 år. Har det någon påverkan på min rosacea? Tycker den har blivit sämre de sista månaderna, med mera klåda och sveda. Har också fått sveda på läpparna. Kan man få det av rosacea?

Djurens hälsa

Loppor av hunden?

Hej! Jag har en fråga om kliande utslag. Allt började med att min hund fick loppor och bett på kroppen. Betten blev till rödlila ärr på huden.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!