Ange ditt sökord

Annons:

Sune (28) har haft riklig flytning från penis i ca 2 år och mår även psykiskt dåligt.

Han har varit i kontakt med Sesam-mottagningen för att utesluta könsjukdomar, med en urolog, som gjort en cystoskopi-undersökning för att utesluta prostatit, har gjort svampodling, men inget resultat på dessa prover heller... "Vet i tusan vad detta kan vara", besväras oerhört mycket även psykiskt, men känner inte att han blir inte tagen på allvar när han gång på gång möter läkare! Funderar t.o.m på att ta sitt liv, istället för att gå runt med en penis som luktar apa och rinner för jämnan. Vet inte vart han skall vända sig. Ropar på hjälp!!!

Skrivet av Anders Hallén...
På den beskrivning Sune ger kan jag bara säga som han själv gör – "vet i tusan vad detta kan vara". Dina möten med sjukvården har uppenbarligen inte varit helt lyckade. Men jag kan inte se någon annan lösning än att du försöker igen för att hitta en doktor som hjälper dig att reda ut vari ditt problem sitter. Om det är en husläkare eller en specialist på en Sesam-mottagning tror jag spelar mindre roll. För inte skall detta få dominera ditt liv.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Varför blev jag röd på benen?

Jag använde ett hårborttagningsmedel på benen igår, men jag blev rödflammig och det sved ganska länge. Varför blev det så? Känner mig jätteorolig att det ska hända igen.

Hud & Hår

Lusmedel vid känslig hårbotten

Nu verkar det vara många barn i skolan som har löss och jag undrar vad jag ska tänka på om jag skulle behöva köpa medel till barnen? Kan man behandla förebyggande? Min son har känslig hårbotten.

Hud & Hår

Tips för torra händer?

Nu är vintern på ingång och jag får så mycket besvär med torra och spruckna händer. Jag tycker ändå att jag är flitig på det här med att smörja in mig, men handspriten gör det inte heller mycket bättre. Nu har jag även börjat få problem med fnasiga nagelband som spricker. Har du någon nagelbandsolja som du rekommenderar?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: