Ange ditt sökord

Annons:

Stora problem med acne i ansiktet – laserbehandling fungerar det?

Hej Anders! När jag var 20 år gammal fick jag stora problem med acne i ansiktet vilket resulterade i ärr. Vid 23 års ålder gjorde jag en hudslipning som jag inte tyckte gav något resultat. I dag är jag 41 år gammal och ärren har ändrat lite karaktär men jag mår fortfarande lika dåligt av dom. Då tekniken går framåt så har jag läst om Fraxel laser behandling och Min fråga till dig är hur efektivt är en sådan behandling för mina problem?

Beklagar, men jag har min erfarenhetsbas i sjukvården. Det du frågar om hör inte hemma där, så jag har ingen erfarenhet att luta mig mot för att ge dig ett bra svar. Du får fråga någon privat plastikkirurg eller hudläkare som sysslar med detta.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Hur undviker jag fästingbett?

Förra året köpte vi sommarhus och vi upplever att vi har en hel del fästingar i området. Vi är TBE-vaccinerade men det löser ju inte betten. Min fråga är därför – hur undviker vi bäst att få bett?

Hud & Hår

Hur hög SPF behöver jag ha?

Hur hög SPF bör man använda för att garantera att man är skyddad hela sommaren?

Hud & Hår

Är det skadligt med fotmask?

Jag skulle vilja använda en exfolierande fotmask för mina torra fötter så de är lena och fina lagom till sommaren. Jag har dock läst recensioner som menar att det skadar fötterna i längden, är detta sant? Vad skulle jag i så fall kunna använda istället?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: