Ange ditt sökord

Annons:

Stora problem med acne i ansiktet – laserbehandling fungerar det?

Hej Anders! När jag var 20 år gammal fick jag stora problem med acne i ansiktet vilket resulterade i ärr. Vid 23 års ålder gjorde jag en hudslipning som jag inte tyckte gav något resultat. I dag är jag 41 år gammal och ärren har ändrat lite karaktär men jag mår fortfarande lika dåligt av dom. Då tekniken går framåt så har jag läst om Fraxel laser behandling och Min fråga till dig är hur efektivt är en sådan behandling för mina problem?

Beklagar, men jag har min erfarenhetsbas i sjukvården. Det du frågar om hör inte hemma där, så jag har ingen erfarenhet att luta mig mot för att ge dig ett bra svar. Du får fråga någon privat plastikkirurg eller hudläkare som sysslar med detta.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Kan jag göra något mot fett hår?

Jag är 26 år och har under de senaste månaderna fått väldigt fett hår, även fast jag tvättar det regelbundet och försöker ha bra schampo osv. Nu när vi rör oss mot kallare dagar och man har mössa ofta vill jag verkligen få bukt på detta. Finns det något kosttillskott eller vitaminer jag kan ta för att mitt hår ska bli mindre fett?

Hud & Hår

Frågor om rosacea

Hej. Har lite funderingar över min rosacea. Tar Prednisolon 7,5 mg dagligen för min RA ca 2 år. Har det någon påverkan på min rosacea? Tycker den har blivit sämre de sista månaderna, med mera klåda och sveda. Har också fått sveda på läpparna. Kan man få det av rosacea?

Djurens hälsa

Loppor av hunden?

Hej! Jag har en fråga om kliande utslag. Allt började med att min hund fick loppor och bett på kroppen. Betten blev till rödlila ärr på huden.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!