Ange ditt sökord

Annons:

Sprickbildning under “strängen” på penis

Jag har haft problem med kondylom i cirka 2 år vilket har behandlats med salvor, etsning samt genom att bränna bort dem. Sedan dess har jag haft stora problem med återkommande sprickbildningar strax under "strängen" på penis. Dessa sprickor återkommer vid varje tillfälle som jag har sex med min partner.
Jag har pratat med en urolog som menar att det går över, vilket det inte har gjort på 2 år. Jag undrar om du har några tipps eller rekommendation på detta problem? Olle (Man, 33)

Hur man skall hjälpa dig beror främst på hur det ser ut där det spricker. Om du blivit lite kort och stram i strängen kan det åtgärdas med en liten operation. Om du väntat i två år lär det inte bli bra av sig självt. Sök igen!

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Hur undviker jag fästingbett?

Förra året köpte vi sommarhus och vi upplever att vi har en hel del fästingar i området. Vi är TBE-vaccinerade men det löser ju inte betten. Min fråga är därför – hur undviker vi bäst att få bett?

Hud & Hår

Hur hög SPF behöver jag ha?

Hur hög SPF bör man använda för att garantera att man är skyddad hela sommaren?

Hud & Hår

Är det skadligt med fotmask?

Jag skulle vilja använda en exfolierande fotmask för mina torra fötter så de är lena och fina lagom till sommaren. Jag har dock läst recensioner som menar att det skadar fötterna i längden, är detta sant? Vad skulle jag i så fall kunna använda istället?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: