Ange ditt sökord

Annons:

Ska jag välja Diane eller Yasmin?

Hej! Jag är 35 år och har PCOS. Tagit Diane under flera år och Nuvaring under cirka ett år då jag träffat en annan doktor. Efter ett uppehåll ska jag nu börja igen och har träffat flera läkare som alla säger olika saker. En säger att Yasmin är bäst, en annan Diane. Jag har symtom både i form av kraftig hårväxt och acne. Ska jag välja Diane eller Yasmin?
Hjärtligt tack för svar! Mia (Kvinna 35år)

Ur effektsynpunkt är Diane effektivast vad gäller aknen och hårväxten. Sen kan tillkomma andra faktorer att ta med i beräkningen, men dem måste du ta med din läkare.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Kan jag göra något mot fett hår?

Jag är 26 år och har under de senaste månaderna fått väldigt fett hår, även fast jag tvättar det regelbundet och försöker ha bra schampo osv. Nu när vi rör oss mot kallare dagar och man har mössa ofta vill jag verkligen få bukt på detta. Finns det något kosttillskott eller vitaminer jag kan ta för att mitt hår ska bli mindre fett?

Hud & Hår

Frågor om rosacea

Hej. Har lite funderingar över min rosacea. Tar Prednisolon 7,5 mg dagligen för min RA ca 2 år. Har det någon påverkan på min rosacea? Tycker den har blivit sämre de sista månaderna, med mera klåda och sveda. Har också fått sveda på läpparna. Kan man få det av rosacea?

Djurens hälsa

Loppor av hunden?

Hej! Jag har en fråga om kliande utslag. Allt började med att min hund fick loppor och bett på kroppen. Betten blev till rödlila ärr på huden.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!