Ange ditt sökord

Annons:

Ska jag välja Diane eller Yasmin?

Hej! Jag är 35 år och har PCOS. Tagit Diane under flera år och Nuvaring under cirka ett år då jag träffat en annan doktor. Efter ett uppehåll ska jag nu börja igen och har träffat flera läkare som alla säger olika saker. En säger att Yasmin är bäst, en annan Diane. Jag har symtom både i form av kraftig hårväxt och acne. Ska jag välja Diane eller Yasmin?
Hjärtligt tack för svar! Mia (Kvinna 35år)

Ur effektsynpunkt är Diane effektivast vad gäller aknen och hårväxten. Sen kan tillkomma andra faktorer att ta med i beräkningen, men dem måste du ta med din läkare.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Hur undviker jag fästingbett?

Förra året köpte vi sommarhus och vi upplever att vi har en hel del fästingar i området. Vi är TBE-vaccinerade men det löser ju inte betten. Min fråga är därför – hur undviker vi bäst att få bett?

Hud & Hår

Hur hög SPF behöver jag ha?

Hur hög SPF bör man använda för att garantera att man är skyddad hela sommaren?

Hud & Hår

Är det skadligt med fotmask?

Jag skulle vilja använda en exfolierande fotmask för mina torra fötter så de är lena och fina lagom till sommaren. Jag har dock läst recensioner som menar att det skadar fötterna i längden, är detta sant? Vad skulle jag i så fall kunna använda istället?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: