Ange ditt sökord

Annons:

Sårskorpa på ärret

Hej! För några år sedan opererades jag för basaliom i pannan. Sedan en tid tillbaka, ungefär ett halvår sedan har jag en sårskorpa, ca 2 mm i diameter på ärret.Är jag lite ovarsam när jag torkar ansiktet gör det lite ont, som om det är sårigt under skorpan. Vad kan jag göra? Kerstin

Det låter som ditt basaliom recidiverat. Inte helt ovanligt och det är inte farligt men kräver en ny åtgärd. Så du får beställa en återbesökstid hos den doktor som opererade dig första gången.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Hur undviker jag myggbett?

Jag får väldigt lätt myggbett under somrarna och har testat alla möjliga myggmedel och sprayer men jag känner inte att de fungerar riktigt. Finns det något annat som jag skulle kunna testa?

Hud & Hår

Hur undviker jag fästingbett?

Förra året köpte vi sommarhus och vi upplever att vi har en hel del fästingar i området. Vi är TBE-vaccinerade men det löser ju inte betten. Min fråga är därför – hur undviker vi bäst att få bett?

Hud & Hår

Hur hög SPF behöver jag ha?

Hur hög SPF bör man använda för att garantera att man är skyddad hela sommaren?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: