Ange ditt sökord

Annons:

Sår på benen

Hej ! Jag får så lätt sår på benen. Bara jag skrapar emot lätt, går huden sönder och börjar blöda.Det tar uppemot tre veckor från sår, till dess att distriktsköterskan förklarat mig "läkt".( Jag har gått hos dem för omläggning av såren eftersom de börjar vätska sig, efter det att det tycks ha börjat läka.) Jag har inget fel på blodcirkulationen och benen är inte svullna. Varför får jag så lätt dessa sår ? Tacksam för svar ! Gunnie, 64 år

Du skall tala med din vårdcentral som har tillgång till mer och bättre information än jag har och därför kan ge dig att korrektare svar.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Kan jag göra något mot fett hår?

Jag är 26 år och har under de senaste månaderna fått väldigt fett hår, även fast jag tvättar det regelbundet och försöker ha bra schampo osv. Nu när vi rör oss mot kallare dagar och man har mössa ofta vill jag verkligen få bukt på detta. Finns det något kosttillskott eller vitaminer jag kan ta för att mitt hår ska bli mindre fett?

Hud & Hår

Frågor om rosacea

Hej. Har lite funderingar över min rosacea. Tar Prednisolon 7,5 mg dagligen för min RA ca 2 år. Har det någon påverkan på min rosacea? Tycker den har blivit sämre de sista månaderna, med mera klåda och sveda. Har också fått sveda på läpparna. Kan man få det av rosacea?

Djurens hälsa

Loppor av hunden?

Hej! Jag har en fråga om kliande utslag. Allt började med att min hund fick loppor och bett på kroppen. Betten blev till rödlila ärr på huden.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!