Ange ditt sökord

Annons:

”Prostatit kan vara efterhängsen” – Signaturen OB (man 35):

Han har haft ont i höger njure i ett antal år och varit hos läkare som tog prover, bl.a ett spermieprov. Doktorn konstaterade att jag hade prostatit så jag fick antibiotika som jag åt i ett år. Det blev mycket bättre men nu har prostatiten kommit tillbaka. Till saken hör att jag har svårt att behålla mitt stånd men det blev också mycket bättre under denna period men har nu också blivit mycket sämre igen.

Skrivet av Anders Hallén...
Prostatit är trist på många sätt, bl.a genom sin tendens att återkomma. Uppenbarligen behöver du nu mer behandling, men det är inte säkert att du måste äta mer antibiotika; ibland fungerar inflammationshämmande medicin som t.ex Ipren. Hör med din doktor.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Varför blev jag röd på benen?

Jag använde ett hårborttagningsmedel på benen igår, men jag blev rödflammig och det sved ganska länge. Varför blev det så? Känner mig jätteorolig att det ska hända igen.

Hud & Hår

Lusmedel vid känslig hårbotten

Nu verkar det vara många barn i skolan som har löss och jag undrar vad jag ska tänka på om jag skulle behöva köpa medel till barnen? Kan man behandla förebyggande? Min son har känslig hårbotten.

Hud & Hår

Tips för torra händer?

Nu är vintern på ingång och jag får så mycket besvär med torra och spruckna händer. Jag tycker ändå att jag är flitig på det här med att smörja in mig, men handspriten gör det inte heller mycket bättre. Nu har jag även börjat få problem med fnasiga nagelband som spricker. Har du någon nagelbandsolja som du rekommenderar?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: