Ange ditt sökord

Annons:

Problem med stortån

Jag är lite rädd för att gå till doktorn så jag tänkte fråga här först. Jag har problem med min stortå. För några månader sedan gjorde det ont så fort jag råkade röra nageln och värkte sen i timmar, Det har gått över men nu rinner det vätska från under nageln då och då. Så mycket att det blöter ner strumpan... Det ser ut som vatten men en gång hade jag plåster på och då såg vätskan lite gul ut, som var ungefär- tån gör dock inte ont längre. Vad kan detta vara? Är det nagelsvamp? Kan jag behandla det med något själv?
Tack på Förhand! Caz (Kvinna, 28år)

Nej, svamp är det nog inte men en infektion har du säkert. Sök din husläkare – du kan behöva en antibiotikakur.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Kan jag göra något mot fett hår?

Jag är 26 år och har under de senaste månaderna fått väldigt fett hår, även fast jag tvättar det regelbundet och försöker ha bra schampo osv. Nu när vi rör oss mot kallare dagar och man har mössa ofta vill jag verkligen få bukt på detta. Finns det något kosttillskott eller vitaminer jag kan ta för att mitt hår ska bli mindre fett?

Hud & Hår

Frågor om rosacea

Hej. Har lite funderingar över min rosacea. Tar Prednisolon 7,5 mg dagligen för min RA ca 2 år. Har det någon påverkan på min rosacea? Tycker den har blivit sämre de sista månaderna, med mera klåda och sveda. Har också fått sveda på läpparna. Kan man få det av rosacea?

Djurens hälsa

Loppor av hunden?

Hej! Jag har en fråga om kliande utslag. Allt började med att min hund fick loppor och bett på kroppen. Betten blev till rödlila ärr på huden.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Vad vill du göra?

Välkommen till Doktorn!