Ange ditt sökord

Annons:

Problem med näsan

Sen jag slutade att röka för ca 7 månader sedan har jag fått problem med min näsa.
Problemet sitter inuti min näsa. Det kliar, blöder dagligen och jag har småsår som aldrig vill läka.
Som om det ständigt är irriterat både inuti och runt näsborrarna.
Det började med att jag fick någon typ av finne eller innebrännare.

Grattis till ditt rökstopp. Om dina näsproblem har något med ditt rökstopp att göra eller om det bara råkade komma i anslutning till rökstoppet kan nog ingen säkert säga. En läkare bör dock titta in i näsan då det finns flera möjliga behandlingsbara orsaker till dina besvär.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Redaktionen
Uppdaterad: 22 mars, 2010 Publicerad: 22 mars, 2010

Liknande frågor

Rökavvänjning

Behöver hjälp med att sluta röka

Jag har en fråga om rökning. Jag kan  ibland vara utan cigaretter, men faller tillbaka i rökningen igen. Mina uppehåll har varit allt från 5 till 40 dagar . Rökt i 15 år, började röka när jag var ca 50år. Finns det något läkemedel som kan hjälpa den första tiden?

Rökavvänjning

Metallsmak i munnen efter rökstopp

Jag slutade att röka för 2 ½ månad sedan. Jag har rökt i ca 42 år, de sista 10 åren ca 5 cigg/dag. Cirka tre veckor efter rökstoppet fick jag svår metallsmak i munnen och hostan smakade järn. Jag har även sår och blåsor i munnen. Jag har odlat prov från mun och svalg, men de visade inte på virus eller svamp. Kanterna på tungan och svalget är gulaktigt. Jag har gjort spirometri och jag har varken astma eller KOL. Lungorna hade en skada, men såg annars bra ut enligt röntgen. Kan mina symtom bero på rökstoppet? Det är plågsamt och mycket obehagligt. Vad ska jag ta mig till?

Rökavvänjning

För sent att sluta röka?

hej, jag är rökare och när jag går upp på morgonen så har jag svårt att andas, men efter att jag har hostat ordentligt så går det bra.

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Glöm inte att bekräfta din prenumeration i din inkorg. Den kan ha hamnat i din skräppost.

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Genom åren har experterna besvarat över 8 000 frågor, så chansen är stor att du hittar redan besvarade frågor inom det du undrar över.

Välkommen till Doktorn!

Annons: