Ange ditt sökord

Annons:

Problem med brösten

Jag tror att det är något fel på mina bröst. De kliar extremt mycket, hela bröstet till och med bröstvårtan. Bröstvårtan är väldigt torr och man kan dra av små skinnbitar där. Det läcker också någon genomskinlig vätska som täcker hela bröstvårta. Även fast jag torkar av det kommer det ännu mer efter en liten stund. Vätskan gör att bröstvårtorna fastnar i BHn varje gång och det gör skitont när jag försöker lossa bröstvårtorna. BHn täcks också med vätskan som torkat och blivit hård och gulaktig.
Det svider och jag har haft det såhär i flera månader nu.
Det började först på höger bröst men jag trodde inte att det var något allvarligt. Nu har jag det på båda brösten och det har blivit värre och värre.
Jag är bara16år.
Jag tycker att det är lite pinigt att gå på läkarbesök. :/
Så det är därför jag inte har gått och kollat upp det än. Vickan (Kvinna, 17år)

Jo, du skall söka. Det du beskriver låter som ett eksem som dessutom är lite infekterat och det går att åtgärda.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Ansiktskräm mot torr hud

Jag är en 22 årig tjej som efter många års besvär äntligen blivit av med min eländiga acne. Jag har så långt som jag kan minnas varit på jakt efter rätt hudvårdsprodukter och hittade tillslut en ansiktstvätt som funkar utmärkt för just rengöring. Problemet är bara att jag blir så torr, och därför söker jag nu en ansiktskräm. Vill helst inte använda mig utav feta ansiktskrämer, har du tips på någon tunn men återfuktande ansiktskräm?

Hud & Hår

Produkter för torr hårbotten

Nu börjar kylan närma sig vilket för mig innebär torr hårbotten. I och med att jag tidigare haft komplikationer med hyn så är jag varsam med att använda mig utav allergivänliga hårprodukter. Produkterna har funkat bra, men jag behöver tips på återfuktande produkter för hårvård som specifikt lindrar detta besvär.

Hud & Hår

Varfyllt sår

Hej, Jag har ett litet sår (ca 3-4 mm diameter) som sitter långt bak i ljumsken (i princip utanför yttre blygdläppen, men fortfarande i ljumsken) som inte vill läka. Jag har haft det i cirka 6 månader. Av och till läker det ihop, men sedan så blir det en liten varfyllnad och den spricker och så börjar det om igen. Runtomkring sårhålan är det ganska förhårdnat under huden. Jag är säker på att det inte är någon sexuellt överförbar sjukdom! Några tips? Ska jag söka vård, antibiotika?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons:

Vi skänker 2 kr till Cancerfonden för varje ny prenumerant!

Gratis nyhetsbrev – få senaste hälsonyheterna från DOKTORN.com direkt i din inkorg.