Ange ditt sökord

Annons:

Problem med brösten

Jag tror att det är något fel på mina bröst. De kliar extremt mycket, hela bröstet till och med bröstvårtan. Bröstvårtan är väldigt torr och man kan dra av små skinnbitar där. Det läcker också någon genomskinlig vätska som täcker hela bröstvårta. Även fast jag torkar av det kommer det ännu mer efter en liten stund. Vätskan gör att bröstvårtorna fastnar i BHn varje gång och det gör skitont när jag försöker lossa bröstvårtorna. BHn täcks också med vätskan som torkat och blivit hård och gulaktig.
Det svider och jag har haft det såhär i flera månader nu.
Det började först på höger bröst men jag trodde inte att det var något allvarligt. Nu har jag det på båda brösten och det har blivit värre och värre.
Jag är bara16år.
Jag tycker att det är lite pinigt att gå på läkarbesök. :/
Så det är därför jag inte har gått och kollat upp det än. Vickan (Kvinna, 17år)

Jo, du skall söka. Det du beskriver låter som ett eksem som dessutom är lite infekterat och det går att åtgärda.

Annons:

Den här frågan handlar om:

Liknande frågor

Hud & Hår

Hur länge ska jag använda solkräm?

Jag är vanligtvis duktig på att smörja in mig med solkräm under sommarmånaderna juni och juli. Så fort jag kommer tillbaka från utomlandssemestern i slutet av sommaren brukar jag dock strunta i att smörja in mig, då det inte känns som att solen tar något. På senaste tiden har jag dock blivit väldigt medveten om min hy och att undvika att få rynkor, därför undrar jag hur länge man bör smörja in sig med solkräm? Jag tycker det känns så klibbigt att ha solkräm under smink när jag går tillbaka till kontoret i augusti.

Hud & Hår

Hur tar jag hand om hud och hår på sommaren?

Jag älskar att bada och att vara i solen på sommaren, däremot blir jag alltid så otroligt torr under denna årstid. Jag får torr hy och torrt hår, vilket inte gör allting lika härligt tyvärr. Hur kan jag återfukta min hud och mitt hår på bästa sätt för att slippa bli snustorr överallt så fort jag har tagit ett dopp i havet?

Hud & Hår

Vad kan jag göra när myggmedel inte hjälper?

Med sommaren kommer myggor och enligt mig är myggor djävulens påfund! Jag får stora svullnader och betten kliar så mycket att jag bara inte kan låta bli att klia. Jag vill såklart inte ha ärr men inga av de myggmedel eller salvor som jag testat hittills har hjälpt mot att hålla myggorna borta eller att minska klådan. Vad kan jag göra?

Annons:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fråga doktorn

Här kan du ställa din fråga till någon av våra duktiga experter. Svarsperioden varierar mellan 2-4 veckor. Vi kan inte besvara alla frågor, men vi gör vårt bästa för att just du ska få svar. Om du inte hör något från oss inom perioden 2-4 veckor kan du istället söka svar i vår sökruta - frågan kan ha besvarats tidigare.

Välkommen till Doktorn!

Annons: